2777
2789
عنوان

خانما این حمله پانیکه؟؟

172 بازدید | 11 پست

من مشکل بیش فعالی و افسردگی حاد دارم 

که دارو مصرف میکنم 

الان حدود دو ماه هستش که شبا توی ۳ ساعتش ۴یا ۵ بار با ترس و تپش قلب و عرق شدید از خواب میپرم خوابم نمیبره بعد یک ساعت که خوابم برد دوباره تکرار میشه

امشب آخر شب نوبت روانپزشک دارم به نظرتون دکتر میگه که حمله پانیکه یا نه؟

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥲 ترس و تپش قلب علائمشه  گریه داری؟ حس مرگ و هراس و تنگی نفس اینا؟

آره بی دلیل حتی وفتی از خوابم میپرم گریم میگیره

تنگی نفس هم دارم دقیقا 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

آره بی دلیل حتی وفتی از خوابم میپرم گریم میگیره تنگی نفس هم دارم دقیقا 

فک کنم دچار حمله پانیک میشی ولی با دارو کنترل میشع ایشالا بهتر شی 

خودتو از موقعیتای تنش زا دور کن ورزش می‌کنی ؟ خیلی تاثیر داره ورزش کردن

چجوریه حالتت  مثلا حس میکنی دوراز جونت الانه بمیری؟  من اینطور بودم پانیک داشتم قبلا

اره دقیقا 

وقتی اینطوری میشم اعصابم خورد میشه 

سر کلاس اعصابم خورده چیزی یاد نمیگیرم همش دوست دارم فرار کنم احساس تنگی نفس دارم همش هر جا بیشتر توی موقعی ک از خواب میپرم😭

فک کنم دچار حمله پانیک میشی ولی با دارو کنترل میشع ایشالا بهتر شی  خودتو از موقعیتای تنش زا دو ...

شناگرم حرفه ای کار می‌کردم در حد مسابقات کشوری و انتخابی جهانی یهو کنار گذاشتم از وقتی افسردگیم بیشتر شد از اون موقع بدتر شدم😪

باشگاه هم میرم اصلا حوصلشو ندارم یه روز میرم دو روز نمیرم

اره دقیقا  وقتی اینطوری میشم اعصابم خورد میشه  سر کلاس اعصابم خورده چیزی یاد نمیگیرم همش ...

منم اینجوری بودم

دارو اینام خوردم یمدت بعد قطع کردم خودم کنترل کردم 

ی چن وقتیه خوبم شکرخدا 

بهش فک‌نکن وقتی اون حالت شدی مطمئن باش گذراس و قرار نیس طوریت بشه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
شناگرم حرفه ای کار می‌کردم در حد مسابقات کشوری و انتخابی جهانی یهو کنار گذاشتم از وقتی افسردگیم بیشت ...

درکت میکنم چقدر حالت بده و دست خودتم نیست رابطع ات با خدا چطوره ؟ شاید از طریق دعا کردن و راز و نیاز کردن بهتر شه حالت البتع این قرصایی ک مصرف میکنی شدیدا تاثیر داره و همونا کسلت می‌کنه:) امیدوارم بهتر شی واقعا

درکت میکنم چقدر حالت بده و دست خودتم نیست رابطع ات با خدا چطوره ؟ شاید از طریق دعا کردن و راز و نیاز ...

فداتشم مرسی 

تا حدودی خوبه با کسی صحبت نمیکنم هر حرفی داشته باشم توی یه گوشه از دفتر مینویسم ...

فداتشم مرسی  تا حدودی خوبه با کسی صحبت نمیکنم هر حرفی داشته باشم توی یه گوشه از دفتر مینویسم . ...

فک کنم ارتباط اجتماعیتو. قوی تر کنی چندتا رفیق پیدا کنی تو روحیت اثر بذاره🥲 کاش میشد قرص نخوری دیگه با باشگاه و گشتن بهتر میشدی:)