این خانم از خانواده شوهرش خیلی ناله میکرد و گله داشت خب من هم فکر میکردم واقعا بهش ظلم کردند و بعضی از کارهاشون رو تعریف میکرد میدیدم واقعا زشت بود بماند که هرچی بهش راهکار میدادم باز کار خودش رو میکرد تا اینکه یک روز گفت دارم از خواهر شوهرم انتقام میگیرم گفتم چطوری گفت با شوهرش قرار یواشکی گذاشتم کلی باهم حرف های عاشقانه زدیم و من هم از خواهر شوهرم کلی بد گفتم خواهر شوهرش دوتا بچه داشت😬 من رو میگی انگار آب سرد ریختن رو سرم گفتم به نظرت کار درستی کردی؟ دیدم شروع کرد به توجیه کردن که شوهرم بهم محبت نداره خواهر شوهرم بهم ظلم کرده و....
تماس رو قطع کردم و با مشاورم تماس گرفتم من یک مشاوره خانم دارم که باهاش تلفنی صحبت میکنم بهم گفت سریع رابطه رو باهاش قطع کن کامل کامل حتی با کسایی که باهاش ارتباط دارند هم رابطه کمتری داشته باش.گفتم دلم برای همسرش و بچش و خواهر شوهرش میسوزه گفت تو هیچ کمکی بهشون نمیتونی بکنی فقط با نزدیک موندن بهش باعث میشی بشی طعمه بدیش و قطعا مورد بعدی شوهر خودت میشه. خیلی راضی هستم که به موقع رابطم رو باهاش قطع کردم این هم یک تلنگری برای اون شد و هم خودم رو از گرفتاری های بعدی نجات دادم.