2777
2789
عنوان

۵ روز عقب انداختم

149 بازدید | 6 پست

توی اقدامم، همیشه پریودم منظم بوده 

دو روز قبل بی بی زدم منفی بود

به نظرتون امروز برم آزمایش قطعی نشون میده یا بازن صبر کنم؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

آره عزیزم آزمایش نشون میده قطعی

من ماه قبل ۱۷ روز عقب انداختم در حالی که همیشه منظم بود

هر چی بی بی چک زدم منفی بود بعد آزمایش دادم ا‌ونم منفی بود دیگه بعد ۱۷ روز پریود شدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بی بی چک بعد موعد منفیه یعنی بارداری منتفیه !!!! منم یک ماهی در اقدام با ۱۷ روز تاخیر پریود شد ...

دقیقا مثل من...

دکتر بهم گفت اگه باردار بودی حتما بی بی چک نشون میداد من بازم رفتم ازمایش دادم که اونم منفی بود

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
آره عزیزم آزمایش نشون میده قطعی من ماه قبل ۱۷ روز عقب انداختم در حالی که همیشه منظم بود هر چی بی ب ...

یا خدا

سر ماه میخوام برم کربلا اینطوری بلاتکلیفم که 

یهویی برم اونجا پریود بشم چی

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
دقیقا مثل من... دکتر بهم گفت اگه باردار بودی حتما بی بی چک نشون میداد من بازم رفتم ازمایش دادم که ا ...

آره والا 

اگر حامله باشی بی بی نشون میده!

وقتی بعد موعد منفیه یعنی بارداری در کار نیس

اقدام هم کلا بدن رو بهم میریزه...

یا خدا سر ماه میخوام برم کربلا اینطوری بلاتکلیفم که  یهویی برم اونجا پریود بشم چی

اول برو ازمایش بده قطعی نشون میده

اگه منفی بود و مطمئن شدی باردار نیستی برو دکتر بهت امپول میده پریود میشی