2777
2789
عنوان

از دست مامانم، میخوام برم🌋

834 بازدید | 58 پست

خیلی خودشیفته هست، حسود و تاکسیک، خیلی خوب بلده دیگران خصوصا خود منو بزنه زمین و بیاره پایین............، 

میخوام ی خونه کرایه کنم برم تنها زندگی کنم ..

خواستم نظر و تجربیاتتون رو هم بدونم ..

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)

مامانا جدیدا اعصاب ندارن مامانم منم یه جوری شده چرا😐🤦‍♀😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا اکثرا میان بهت می‌گن نگوووووو،مادر مقدسه و فلان و...

ولی اگه فکر می‌کنی‌کار درستی می‌کنی انجامش بده،دوری و دوستی

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

برووو

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
اینجا اکثرا میان بهت می‌گن نگوووووو،مادر مقدسه و فلان و... ولی اگه فکر می‌کنی‌کار درستی می‌کنی انجا ...

بله میگن چون مامانت زحمت کشیده بزرگت کرده، پس هر بلایی که خواست میتونه سرت بیاره.. ولی بعضی وقت ها ب شدت سعی میکنه آسیب بزنه، خصوصی آسیب روحی و اینا ..

واقعا این حرفتون خیلی خوشم اومد که اگع ادم فکر میکنه کار درست رو داره انجام میده، پس باس انجامش بده ..

مامانا جدیدا اعصاب ندارن مامانم منم یه جوری شده چرا😐🤦‍♀😂

نمیدونم چرا آخه یکی نتونه شادی بچشو ببینه،، درک میکنم اونم ارزو و فانتزی ها داره ولی ن اینک دیگ بیاد شدیدا بخواد کنتررررل کنه