2777
2789
عنوان

از دست مامانم، میخوام برم🌋

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 58 پست
دبیر .. درآمدم نسبتا خوبه، از قبل هم یکم پول داشتم ..

به نظرم پولاتو جمع کن خونه بخر چون مستاجری تو این زمونه فوووووق العاده سخته 

سر سال ک میشه خییییلی ب پول رهن و اجاره اضافه میکنن 

یه جایی ممکنه کم بیاری اونوقت دیگ نمیتونی برگردی پیش خانوادت

تحمل کن رفتارای مادرتو تا به وقتش ی خونه نقلی بخر بعد خواسی جدا شو

ببین عزیزم در بعضی شرایط بچه ی ۵ ساله هم راه درست و غلط رو تشخیص میده این به کنار.اوم بخواد مشورت هم ...

بله.. اونا بعضی وقت ها نیتشون خوبه، اما اینطور نیس ک نیت خوب حتما نتیجه خوبی هم خواهد داشت ..

آخه اگ برم، تنهایی هم مشکلات خودشو داره .. ایزوله شدن، تنها بودن، احساس خلا ناشی از تنهایی و..

نمیدونم این احساس خلا چیه ک بعضی وقت ها حس میکنه ادم !

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والاااا این حرفتون خیلی خوب بود!!!!! بعضی مامانا سرد، بی عاطفه و خودشیفته اند ک رو ادم از دوران ...

کسی هم تواین شریط نباشه شعارمقدسی سر میده من دوتا بچه دارم وبه هیچ عنوان خودمومقدس نمیدونم اگه زحمتی میکشم خودم خواستم که بیان وزحمتشونوبکشم اوناکه منونخواستن... 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
به نظرم پولاتو جمع کن خونه بخر چون مستاجری تو این زمونه فوووووق العاده سخته  سر سال ک میشه خیی ...

الان موندم چیکار کنمممم

رفتنی ام یا موندنی🥴

بله.. اونا بعضی وقت ها نیتشون خوبه، اما اینطور نیس ک نیت خوب حتما نتیجه خوبی هم خواهد داشت .. آخ ...

منم نظرم همینه.نرو سعی کن بیشتر خودتو سرگرم کنی به کارهای خودت که توی دست و پای هم نباشید.

ببخشید اینجوری میگما ولی نیش و کنایه زدن و کلا اخلاقهای بد مامان های ما دست خودشون نیست اگر بود اینجوری نبود.ای کاش میفهمیدن اونا صاحب ما نیستن که هرجوذی دوست دارن با ما رفتار کنن

نظر من این بود  مادرت چیکار میکنه مگ؟؟تو هر خونه ای اختلاف سلیقه وجود داره

معتقدم هر انسان، منظورم اکثر انسان ها ی بعد سایه دارن، ی بعد معمولی ..

سایه ویژگی های بد زشت و سرکوب شده هس، ک بعضی وقت ها بر بعد معمولی غالب میشه و بیرون میاد،، مثلا میبینی اون ادم خیلللیییی منظم، ی دفعه تو ی ثانیه کلاااا میشه ادم دیگ و خیلییی عصبانییی، حرفای زشت، آسیب زدن ب دیگران، بد گویی و... میکنه ..

و معتقدم سایه رو نباید سرکوب کرد حتی اگ دیگران رو ناراحت کنه، چون اگ ویژگی هامونو چ خوب چ بد سرکوب کنیم، ب طرز وحشتناکی بر میگردن .. و مخرب میشه ..

مامان منم بعضی وقت ها سایه اش بیرون میاد و کنترلش از دستش خارج میشه، سایه ینی خود واقعی اما ب شکل مخرب ..

معتقدم هر انسان، منظورم اکثر انسان ها ی بعد سایه دارن، ی بعد معمولی .. سایه ویژگی های بد زشت و سرکو ...

ول کن این حرفارو 

تو نمیتونی مادرتو عوض کنی باهاش کنار بیا چون زندگی مستقلی هم مشکلات خودشو داره 

مادرتم ک همیشه بد نیس اخلاقش...