2777
2789
عنوان

بارداری وزن سنگین ومهمون

477 بازدید | 53 پست

خانما کمرم درد میکنه خونواده خودم اصلا رعایت نمیکنن یه روز خواهرم یه روز داداشم شوهرمم ناراحت میگه چرا رعایت حالتو نمیکنن من نمی‌ذارم تو کار کنی بعد اونا مراعات نمیکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیمنم همین بودم . استراحت مطلق بودم بعد همش میومدن خونمون . فک میکردم مشکلی ندارم منم هیچی نمی گفتم آخرش با مامانم درمیون گذاشتم و یکم ناراحت شدن ولی حل شد 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
چنوروز پیش خواهرم اینا باخانواده بودن امروز داداشم تنهاس

حالا داداشت مجرده اشکال نداره 

دفعه دیگه خواهرت اومد با شوهرت هماهنگ باش 

بعد ده دقیقه کمرتو بگیر شروع کن به ناله و گریه 

برو دراز بکش 

شوهرتم بگه اره دکترش گفته باید استراحت کنه چون بچه خیلی پایینه فقط باید دراز بکشه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

جلو شوهرم موندم چی بگم بخدا بنده خدا همه کار میکنه که من توهفت ماهگی مشکلی پیش نیاد چون استراحت مطلق ...

با مادرت در میون بزار بلاخره درکت میکنه 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

بگو دکتر گفته استراحت مطلق باشم دستشویی ب اتاق خواب . اتاق به دستشویی . حتی دیگه جارو برقی هم نباید بکشم . بعدم هرچی میاد مگه قیلشزنگ نمیزنه محترمانه بگو داداشی عزیزم من خیلی دلم میخواد ببینمت اما اگه بیاین اصلا نمیتونم در خور پذیرایی کنم چون حالم خوب نیست و نمیتونم بلند شم و راه برم خیلی سخته میشه . اگه بازم با این حرفا اومدن دیگه اصلا از جات پا نشو . بزار بفهمن نباید بیان

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍