2777
2789

امروز جواب آزمایشمو گرفتم کسی تجربه ای داره؟ 34 سالمه و تنبلی دارم

خیلی اوضاعم خرابه نه؟ لطفا اگه کسی اطلاعات داره بگه امید الکی هم ندین بهم خواهشا😔

که خیلی ناامیدم دارم با گریه مینویسم از وقتی جوابو گرفتم چند بار از فشار عصبی بالا اوردم

خودم که وضعم اینه همسرمم تحرکش کمه 

اصلا یه درصد فکرشم نمیکردم وضعیتمون اینجوری باشه

نمیدونم به شوهرم چی بگم که عشق بچه ست و من نذاشتم تا الان بیاریم😔😔

واسه وضعیت خودش کلی غصه خورد اینم از وضع من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرع خیلی پایینه چند ساله ازدواج کردی

خیلی ساله 

نوزده سالگی دخترم دنیا اومد 

پنج شش سال پیش یه سقط تو 5 ماهگی داشتم بعد یک سالم دوباره سقط

ترسیدم هی عقب انداختم تا الان

کاش به حرف شوهرم گوش میکردم

دو روبرم همه چهارتارو دارن 

شوهرم خیلی بچه دوست داره تا الانم خیلی باهام راه اومد

حالا دیگه نمیتونم تو روش نگا کنم😔😔😔

بچه مم بی خواهر برادر بزرگ شد😞😞

کسی هست شرایطش مثل من بوده و باردار شده باشه؟؟؟ 

من ذخیره از شما هم کمتر بودم و ۴ دهم بودم ،اون موقع ۳۱ سالم بود  

چند ماه اصلاح سبک کردم و ذخیره شد ۲ و تو اولین ماه اقدام باردار شدم 

یعنی ای وی اف ممکنه جواب بده؟ 😞

بله ممکنه 

ولی خب من با ذخیره ۴ دهم رفتم که دکتر جنین فریز کنه برام که گفتن با این ذخیره سخته جنین تشکیل بشه و مکمل داد گفت برو دو ماه بعد بیا ببینم ذخیره بالا رفته یا نه ، که من دیگه شروع کردم اصلاح سبک و بعدش هم اقدام کردم و ماه اول باردار شدم 

من ذخیره از شما هم کمتر بودم و ۴ دهم بودم ،اون موقع ۳۱ سالم بود   چند ماه اصلاح سبک کردم و ذخی ...

وای چقد خوشحالم کردی خدا خیرت بده 

یعنی کارم شده بود گریه 

هنوزم مونده تا نوبت دکترم ک ببینم چی میگه

دیگه ناامید شده بودم

پس چرا میگن ذخیره بالا نمیاد و... 

بله ممکنه  ولی خب من با ذخیره ۴ دهم رفتم که دکتر جنین فریز کنه برام که گفتن با این ذخیره سخته ...

پس مکمل اثر میزاره 

نمیدونستم 

بعد اصلاح سبک همین ورزش و خواب بموقع و اینا؟ 

یا طب سنتی هم کاری کردین؟ 

ببخشید سوال میپرسم انقد

وای چقد خوشحالم کردی خدا خیرت بده  یعنی کارم شده بود گریه  هنوزم مونده تا نوبت دکترم ک ب ...

الان خیلی از دکترها به این نتیجه رسیدن که ذخیره بالا میره ، من یکی رو میشناسم با ذخیره نزدیک صفر دو تا بچه شیر به شیر آورد

از نظر من ذخیره فقط یه عدده و خیلی چیزا میتونه روش تاثیر بزاره از جمله استرس و سبک و زندکی و شوک هایی مثل از دست دادن عزیز 

اگر عدد fsh تو آزمایش خوب باشه اصلا نگران نباش 

پس مکمل اثر میزاره  نمیدونستم  بعد اصلاح سبک همین ورزش و خواب بموقع و اینا؟  یا طب ...

من خودم اون مکمل هایی که دکتر نازایی داده بود رو نخوردم که بگم تاثیر اونا بوده یا نه ، یه سری مکمل های دیگه مثل کیوتن و ویتامین ای و این طور چیزا خوردم که کیفیت تخمک بره بالا ،ولی خب اون طوری که دکتر مکمل داد گفت بخور دو سه ماه دیگه آزمایش رو تکرار کن ببینیم بالا رفته یا نه! یعنی اینکه بی تاثیر نیستن

بله اصلاح سبک یعنی همین خواب به موقع و ورزش و حذف همه ی شیرینی‌جات و هر چیزی که توش قند و شکر داره و مصرف جوانه ها و شاد بودن و رقصیدن روزانه و اینطور چیزا