2777
2789
عنوان

داره اذان میگه ومن چقدر.... 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 53 پست
مهم نیست گلم من صرفأ جهت درد دل تاپیک زدم اینجا هر کس از دید خودش کامنت میذاره  جای ...

اوهوم سخته

ولی... خودت رو عذاب نده. تو شوهر مذهبی برا چی میخواستی؟ که به خدا برسی؟ خب خود خدا مقدمات ازدواج با ایشون رو فراهم کرده شاید اینجوری بیشتر به خدا میرسی... مستقیم برو سراغ خودش.

با شوهرت خوش باش... خودتم عذاب نده... اینکه تلنگر بزنی به همسرت خوبه ها... دعوا که درست نمیکنی..

مهم نیست گلم من صرفأ جهت درد دل تاپیک زدم اینجا هر کس از دید خودش کامنت میذاره  جای ...

بله عزیزم حق داری در این مورد. ایشون از اول نباید فریبتون میدادن. باید میگفت من اینم. شما هم یا قبول میکردی یا نمیکردی. این بده که بخاطر ازدواج با کسی تظاهر به چیزی کنیم که نیستیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم سخته ولی... خودت رو عذاب نده. تو شوهر مذهبی برا چی میخواستی؟ که به خدا برسی؟ خب خود خدا مقدما ...

دیگه از آسیه جزو 4 زن بهشتی اصل کاری هست شرایطت بدتر نیس... با شوهرشم داشت میون قصر زندگی می‌کرد، به خدا هم رسید، چه رسیدنی... 

تازه که شوهرت ادعای خدایی نکرده و محب ائمه س و فقط کاهله... 

اوهوم سخته ولی... خودت رو عذاب نده. تو شوهر مذهبی برا چی میخواستی؟ که به خدا برسی؟ خب خود خدا مقدما ...

دعوا ک نمیکنیم 

اتفاقأ خیلیم دوسم داره ولی این کارش ک فقط ب ظاهر بوده واحساس میکنم فریب خوردم اذیتم میکنه

چون خودم مذهبیم آدم با هم فرکانس خودش بهتر کنار میاد و تو مسائل و مشکلات زندگی میتونن بهتر همدیگرو درک کنن و بهم کمک  کنن

دعوا ک نمیکنیم  اتفاقأ خیلیم دوسم داره ولی این کارش ک فقط ب ظاهر بوده واحساس میکنم فریب ...

نه... ببین فریبت نداده به مرور اینجور شده... اینقد با این فکرا خودتو زجر نده... لذت ببر از همسری که قسمتت کرده خدا... حالا اینجوری... هرکس یه مشکلی تو زندگیش باید داشته باشه.. در باز شما اخلاقش خوبه، دوست داره. من فقط یه مشکل شخصی داره که مشا حیفت میاد برا خودش... وگرنه آسیبی نمیزنه.. در دیگه حالا قلقش آور دستته واهی یه تلنگری هم بزن.. در هوا که خوب بود برید کربلا.. در باصفاس و حاجت میده... 

نه... ببین فریبت نداده به مرور اینجور شده... اینقد با این فکرا خودتو زجر نده... لذت ببر از همسری که ...

میدونی من میگم آدم ک از خدا دور بشه خیلی چیزارو میذاره زیر پا 

مثلأ همسرم 10ساله 450ب کسی بدهکار بود ندادش 

طرف از یه شهر دیگه بود حالا من شمارشو پیداکردم زنگش زدم ازش حلالیت خواستم و پولشو زدم بکارتش 

در صورتی ک گردن من نیست من بخاطر خودشم 

والا چیزی ک بمن نمیرسه نه ضرر نه منفعت

نه... ببین فریبت نداده به مرور اینجور شده... اینقد با این فکرا خودتو زجر نده... لذت ببر از همسری که ...

اتفاقأ الان دارم تلاش میکنم نیمه شعبان بفرستمش جمکران 

بعداز عید بفرستمش مشهدو کربلا 

امیدوارم موفق بشم و قبول کنه ک بره 

چون ما نمیتونیم باهم بریم 

گفتم بره میدمش اهل بیت شاید فرجی شد

اتفاقأ الان دارم تلاش میکنم نیمه شعبان بفرستمش جمکران  بعداز عید بفرستمش مشهدو کربلا&nbs ...

امیدوارم خدا کمکتون کنه

حق داری ناراحت باشی

شرایط زمانه هم خیلی به سرعت داره عوض میشه و خیلی ها عوض شدن، خدا به همه رحم کنه

اگر مادر داره و برای ایشون مهمه میشه ازش بخوای براش دعا کنه؟

من اصلا کاری به این خانم ندارم ولی میخوام جواب جمله ای که گفتی عمل به دستورات خدا و ادم با خدا بدم. ...

خب اون که دیگه نمیشه دین دار. تو اسلام حق همسایه خیلی توصیه شده دین دار واقعی بهترین رفتارو با بقیه داره.شما ملاک دینداری رو اینها قرار ندید.زندگی ۴ تا شهیدو بخونید ببینید چه آدمهای ماهی بودن

حالا زیاد سخت نگیر اینهم یه جور امتحانه.قطعا هم اجر شما خیلی بیشتر از کسی هست که همسر معتقد و همراه داره.من بعضی وقتها که شوهرم یکم شل و ول میشه میگم مگه آسیه زن فرعون نبود تو دربار فرعون تونست به چه مقامی برسه شوهر من که از فرعون بدتر نیس  

امیدوارم خدا کمکتون کنه حق داری ناراحت باشی شرایط زمانه هم خیلی به سرعت داره عوض میشه و خیلی ها عو ...

مادرش فوت شده

میدونی من الان کسی رو میشناسم ک خانمش محجبه بود تو همین چندسال اخیر ک شعار زن زندگی آزادی اومد کشف حجاب کرد خون ب دل شوهرش کرد اخرش ازهم جدا شدن 

حالا شوهرش ادم مذهبی و مداح بنده خدا خیلیا میشناسنش  ولی با این کار زنش خیلی داغون شد 

من میترسم خدای نکرده یوقت این مسئله زندگیمو بهم بریزه