2777
2789
عنوان

داره اذان میگه ومن چقدر.... 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 53 پست
چرا دلت میگیره؟ خوبه اونم به شما بگه من دلم میگیره تو پا میشی نماز میخونی؟

اون نمیگه بگه هم کاری ازدستش برنمیاد 

چون نمیتونه مانع اعتقادات من بشه 

مرد نمیتونه ب زنش بگه نماز نخون یا روزه نگیر 

کسی نمیتونه مانع دینداری شخصی بشه

ولی میشه یه نفرو ب دین و واجبات دعوت کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوند و ترک کرده؟

قبل ازدواج بخاطر همین مذهبی بودنش قبولش کردم چون ظاهرش خیلی مذهبی بود  والا آه در بساط نداشت

بعداز ازدواج کم کم فهمیدم فقط ظاهرش مذهبیه والا.... 

دیگه کم کم نماز رو ترک کرد

کسی درک نمیکنه منو جز اونی که تو شرایطش باشه یا تجربه کرده باشه 

خیلی زندگی قشنگ میشه زن و مرد هم فرکانس هم باشن

انشالا ک درست میشه دیگ گوش زد نکن بیین شاید خودش اوکی شد

دیگه قرارشد ماه رجب شروع کنه دوباره زد زیر قولش 

منم دیگه بهش گفتم کاریت ندارم من تلاشمو کردم 

خودت نخواستی 

الان فقط دلم گرفته بود واقعأ دلم میخواد اهمیت بده ب نماز بخدا من بخاطر اون دنیای خودشم

همسرم بدهی ب دیگران داره هر چند کم ولی حق الناسه پرداخت نکرد 

الان من دارم پرداخت میکنم 

شرعأ هیچی گردن من نیست ولیمن بخاطر اون دنیاش دارم یکی یکی پیداشون میکنم حقشون رو میدم 

چرا اون بخاطر دل منم که شده نماز نمیخونه 

اون نمیگه بگه هم کاری ازدستش برنمیاد  چون نمیتونه مانع اعتقادات من بشه  مرد نمیتون ...

ببخشید شما دیندارها متاسفانه تفکرتون اینه کار درستو من میکنم بقیه باید مثل من بشن. خب اگه ما هم بخوایم مثل شما فکر کنیم دیگه همش باید اوقات تلخی بشه. کسی نمیتونه مانع اعتقادات شما بشه. شما هم مانع اعتقادات کسی دیگه بشی. 

ببخشید شما دیندارها متاسفانه تفکرتون اینه کار درستو من میکنم بقیه باید مثل من بشن. خب اگه ما هم بخوا ...

این بنده خدا کجا اوقات تلخی درست کرد اومده اینجا درد و دل... چطور یکی تاپیک میزنه کاش شوهرم احساساتش رو بروز میداد... ایشونم میوه کاش شوهرم هم فرکانس بود با من... بجای دلداری دادن چرا دعوا میکنی...نفرین که نکرد یا نگفت دعوا راه انداخته و... 

ببخشید شما دیندارها متاسفانه تفکرتون اینه کار درستو من میکنم بقیه باید مثل من بشن. خب اگه ما هم بخوا ...

خب دیگه خدایی اعتقاد به خدا و عمل به دستوراتش کار درسته.به نظرت اینکه آدم باخدا باشه بهتر نیست؟کسی که خدا براش مهم نیس بنده های خدا هم از شرش در امان نیستن.الان ببین اسی داره حق طلبکارها رو میده ولی شوهرش نه

اونایی هم که میگن دین من انسانیت خوب همه انسانیت تو عمل به دستورات دینِ

خب دیگه خدایی اعتقاد به خدا و عمل به دستوراتش کار درسته.به نظرت اینکه آدم باخدا باشه بهتر نیست؟کسی ک ...

من اصلا کاری به این خانم ندارم ولی میخوام جواب جمله ای که گفتی عمل به دستورات خدا و ادم با خدا بدم. ما یک همسایه داریم که خیلی ادعای دینداری داره خیلی زیاد. مدام میگه ما هر هفته میریم شاه عبدالعظیم یا منو دید فوری گفت ریا نباشه نیریم اعتکاف. هر مناسبتی میشه یه پرچم میاره میزنه جلوی در. از خونشونم همش صوت قرآن میاد. ولی خب چه فایده هیچکس از دستشون راضی نیست. مردم آزارن مال مردم خورن. میره بخاطر اینکه دینداره دیش ماهواره منو خراب میکنه میگه حالا تکون دادم که دادم حرام نگاه نکن. یا اگه ماشینی جاش پارک کنه میره پنچر میکنه. میره پشت بوم دست میزاره روی لوله های بخاری میاد میگه مال شما خیلی داغه چند تا بخاری روشن کردید. همیشه حق با اونی که دینداره نیست. همشونم آدمای خوب نیستن. البته من منظورم به این خانم نیست.

این بنده خدا کجا اوقات تلخی درست کرد اومده اینجا درد و دل... چطور یکی تاپیک میزنه کاش شوهرم احساساتش ...

من نگفتم اوقات تلخی درست میکنی گفتم اگه شوهرتم مثل تو باشه و بخواد تو رو به کار خودش بکشونه اوقات تلخی میشه

این بنده خدا کجا اوقات تلخی درست کرد اومده اینجا درد و دل... چطور یکی تاپیک میزنه کاش شوهرم احساساتش ...

مهم نیست گلم من صرفأ جهت درد دل تاپیک زدم

اینجا هر کس از دید خودش کامنت میذاره 

جای من نیستند که بدونن چی میکشم 

اینکه از روی دینداری طرف انتخابش کنی 

بعد که وارد زندکی شدی متوجه بشیکه فقط ظاهر طرف مذهبی بوده  حتی یه آیه قرآن هم نمیتونه بخونه نمازشم ترک کرده میگه اعتقادی ندارم اگه ب عمق این چیزا فکر کنن متوجه میشن درد من چیه 

من چندین ساله که احساس تنهایی میکنم و احساس میکنم در ازدواجم فریب خوردم