2777
2789
عنوان

مشتری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما تراپیست نیستیم ما قانع مکنیم ک یا ت اشتباه کردی یا طرفت ب هر حال واقع بین باش

اخرین حرفمو میگم بعد کاری به کارتون ندارم من اول کارمه کلی هزینه کردم باید با ۲۰۰ شروع کنم تا رشد کنم شناخته بشم الان برم ۵۰۰ قیمت بدم مشتری نمیاد باید اینطوری رفنه رفته قیمت بالا بدم 

بعدش دستگاه نبود 

خودش گف خودت درست کن 

من این مدل ی تومن رو زدم براش 

بعد زیرش زد گف اون گفتم با اتو فر کن 

اخرم پولمو نداد باید از ادمایی که تازه شروع نیکنن حمایت شه نه اینکه پولشونو خورد

دقیقا چون تازه کارم کسی نمیشناسه واسه همون ۲۰۰ تومن راضی میشم که رشد کنم بعدا ۲ تومن بگیرم

آره دقیق بهترن کارو میکنی یه آرایشگر دیگم همین تکنیک زد بعدها کارو بارش گرفت البته اون زیاد دقت نداشت ولی شما که آموزش خوب دیدین بهتر جذب میشن بعدا. 

اقاهستم🚫💔.      امیر عباس هستم

عزیزم خودتو اذبت نکن مطمین باش تو کارت با همه جور ادم برخورد میکنی تازه این خوبشه از این خیلی بدترم هست 

باید خیلی با صبر و حوصله باشی 

نمیشه قیمتشو زیادتر بزنی با این حجم از خستگس خیلی کمه این پول

...
آره دقیق بهترن کارو میکنی یه آرایشگر دیگم همین تکنیک زد بعدها کارو بارش گرفت البته اون زیاد دقت نداش ...

دقیقا بعد خانوما نمیدونم چرا با ارایشگرا مشکل دارن همشون میرزن سرم 

بله اینطور شد اینم شینیون ۲۰۰ تومنی بنده هس که کلی قضاوت کردین کلی ساعت زحمت کشیدم خوب نیس واسه ادما ...

بببن چه هزار تومن باش چه ده میلیون این قیمتیه ک خدت گفتی و منت نباس بذاری پس حله تا اینجا ۲۰۰ تومنی؟

این مدل هر چقد زحمت و تلاش هم ک روشه و زیباست سلیقه هر کسی نیست باش؟

ت ب عنوان آرایشگر وظیفت بود ک هر چی مشتریت میگ همونو براش بزنی

و اگ تجهیزات نداری صادقانه بگی ن اینکه بگی چون سه ساعت روش زحمته باید خوشت بیاد و واس اینکه مشتری نپره عقیدتو تحمیل کنی عع

ب هر حال ایشون باید پول شما رو میدادن من جاش بودم پولمو مدادم و زیاد اون طرفا آفتابی نمشدم

قضاوت نکردم نظرمو گفتم

عزیزم خودتو اذبت نکن مطمین باش تو کارت با همه جور ادم برخورد میکنی تازه این خوبشه از این خیلی بدترم ...

اره عزیزم واسه اول کار باید قیمتم پایین شه بخدا کلی وسایل خریدم کلی هزینه گذاشتم دوره رفتم ولی مجبورم اره عزیزم غر زدناش جاش ولی اینکه مولو نده طرف ۳ ساعت بایسته واقعا بده