2777
2789
عنوان

مشتری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من عصبانیتتو درک مکنم ولی بنظرش احترام بذار و مدلی ک ازت میخواد بزن و وقتی اونم ب ت احترام نمذ ...

اخه به خودشم گفتم دیروز این مدل نیم ساعته رو زدند واست امروز من بزنم تکراریه بد میشه میگن حموم نرفته با موی دیروز اومد خودشم قبول کرد اخرش فک کنم پول نده واسه همون اون کارو کرد

حالا اونو ولش این یکی خانومو میبینی چیا میگه بهم اینجا طرف واسه این شینیون که قیمتش ۱ تومنه ۲۰۰ قرار ...

فداتش بشم گلم ک انقد زحمت کشیدی بی نتیجه موند 

من ک کلا حقو دادم ب شما 

خیلی زوره کلی تایم بزاری سر ی غریبه اونم محو شه پول نده 

ولی باور کن اینجور ادما ک حس زیرکی دارن از ی جای سخت تر تاپان پس میدن 

تو پر قدرت ادامه بده ایشالا روزی ک خودت سالن باز کنی ✨✨

فداتش بشم گلم ک انقد زحمت کشیدی بی نتیجه موند  من ک کلا حقو دادم ب شما  خیلی زوره کلی تا ...

اره دقیقا اینا میگن کارت بد بوده ولی من میگم از قصد نداده اون اون رفتارش بهانشه تا پول نده

حال یکم خونریزی کردی کشتی ما رو خو اون چکار کنه عزیزم حامله ای نرو😑😂

اخه من قرار نبود برم استراحت بودم ارایشگر خواهش کرد برم قبول کردم نمیرفتم اون مستری علاف میموند

اخه به خودشم گفتم دیروز این مدل نیم ساعته رو زدند واست امروز من بزنم تکراریه بد میشه میگن حموم نرفته ...

خو عزیزم ب شما ربطی نداش ک خوشش میاد همونو بزنه دوباره بره

ت با این کارت از نظر اون تنها خوبی نکردی بلکه ی بهونه خوب واس پول ندادن دستش دادی

اون اگ بگه هر مدلی خواستی بزن اون وخ حق داری نظر بدی 

خوبه واقعا ولی بدون این خانم هاهم درست میگن بعضیا فکر میکنن اگه ارزون بگیره یعنی کارش خوب نیس کیفیت ...

دقیقا چون تازه کارم کسی نمیشناسه واسه همون ۲۰۰ تومن راضی میشم که رشد کنم بعدا ۲ تومن بگیرم

خو عزیزم ب شما ربطی نداش ک خوشش میاد همونو بزنه دوباره بره ت با این کارت از نظر اون تنها خوبی نکردی ...

اخه به مشتری گفتم اتو ضخامتش زیاده نمیشه دستگاه خودمم نبرده بودم روز اول بود

اخه من قرار نبود برم استراحت بودم ارایشگر خواهش کرد برم قبول کردم نمیرفتم اون مستری علاف میموند

خب پس نه گفتن رو تمرین کن ک بعدا ت چنین موقعیت های گیر نیفتی چون خواهش کرد دلیل نمیش سلامتی تو نادیده بگیری بخاطر خدت میگم حامله ای سر پا بودن واست خوب نیس

من کاری به هیچی ندارم ولی خودم به شخصه آخرین بارم شد برم آرایشگاه برای میکاپ و شینیون

چند روز پیش عروسی دخترخالم بود رفتم آرایشگاه خدا شاهده یه آرایش افتضاح رو صورتم پیاده کرد موهامم انقد لفت داد وقت گذشت گفتم نمیخواد فقط یه اتو بکش جلوشو بافت ساده بزن

۱ تومن ازم گرفت انقد سوختم

وقتی خودم آرایش بلدم و لنز و مژه بلدم بذارم عین احمقا بردم ۱ تومن دادم انگار ریختم تو جوب

صورتمو ناشیانه کانتور کرده بود بالای پیشونیم انگار سوخته بود قرمز کرده بود خودشم باردار بود هی میشست ۵ دقیقه بعد پامیشد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب پس نه گفتن رو تمرین کن ک بعدا ت چنین موقعیت های گیر نیفتی چون خواهش کرد دلیل نمیش سلامتی تو نادید ...

من واسه مشتری دل سوزی کردم گفتم نرم چکار کنه جا دیگه چجور پیدا کنه واسه همون رفتم