2777
2789
عنوان

مشتری بد

1358 بازدید | 101 پست

چن روز پیش ی مشتری داشتم موهاشو درست میکردم درصدی کار میکنم اومد ی عکس نشکن داد که واضح نبود جلو مو بود پشتش باز 

گفتم موت باز باشه یا بسته گفت هم باز هم بسته سنشم ۵۰ و اینا بود موهاش مصری کوتاه براش شینیون بسته زدم شنل خیلی خوب شد وسایلمم کلا گرون بود همه چی استفاده کردم بعد جلو مو رسید داشتم درست میکردم گف من اینطوری نخواستم فلان طور بشه منم براش صدفی زدم جلو موشو که به پیشینیش هم بیوفته اخه من روز اولم بود دستگاه نبرده بود مواد برده بودم سالن هم شینیون کار وسایل میبره اتو مو خیلی ضخامتش زیاد بود باهاش نمیشد فر زد بابلیس هم خراب وسایل خودمم نبرده بودم تازه واسه مدل بسته که نباید جلو مو فر بشع خیلی خوب بود نتیجه اخرش همش غر میزد من فلان جا رفتم فلان کارو کرد فلان چیز کرد دیگه هر کار میکنی تموم کن برم حوصله ندارم زود ی مدل ببند برم بعد میبستم اینطور نکن فلان نکن بهمان نکن اخرشم ۲۰۰ میکاپ ۲۰۰ شینیون اونم هنوز چن روزه گفته پولو میدم نزده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشترتون همینطوری هستید. میگید بگو چجوری میخوایم. ولی هر چی نشون بدیم اون کاری که خودتون میخواید میک ...

اخه هر کار اصول خودشو داره وقتی پشت مو میبندم جمع جلو هم باید متناسب اون بشه گف میخوام بیوفته پیشونیم از اول میگفت کلا میخوام باز بشه مگه میشه پشت بسته جلو هم فرفری بشه بعدم ۲۰۰ تومن اونم نزده 

خاطره خوب از ارایشگر ندارم سکوت کنم بهتره

خاطره خوب از ارایشگر از اون ۲۰۰ ۱۴۰ مال منه 

طرف نه پول میکاپشو زده نه پول شینیونشو چن روزه رفته تازه کلی هم غر زده اون شینیون با ی اتو مو بود ولی اونی که من زدم اول سشوار ویو بعد کلی مواد بعدشم جدید ترین مدل شینیونو به خودش گفتم تکراری بشه بد میشه اولش گفت باشه خودت درست کن اخرشم پولشم نمیده

بیشترتون همینطوری هستید. میگید بگو چجوری میخوایم. ولی هر چی نشون بدیم اون کاری که خودتون میخواید میک ...

۱۴۰ تومن واسه زحمت ۳ ساعته من که جدید ترین مدلو زدم و بهترین سالن اموزش دیدم به خودشم گفتم دیروز اون مدل زدی امروز اونو بزنی تکراریه گف باشه خودت درست کن حالا پولشم نمیده

۱۴۰ تومن واسه زحمت ۳ ساعته من که جدید ترین مدلو زدم و بهترین سالن اموزش دیدم به خودشم گفتم دیروز اون ...

خوب بهش زنگ بزن

بایداول پولتومیگرفتی

چقدرداز ادم بددست وخسیس متنفرم من

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
نمیشه ی طرفه قضاوت کرد حتما باب میلش نبوده 

میکاپشم باب میلش نبوده؟ 

میکاپ که ی نفر دیگه انجام داد 

خوبه واسه ی شب ۴۰۰ تومن بدی ارایشگاه اونجا واست چن ساعت وقت بزارن بعد پولم ندی بگی واریز میکنم بعرشم کلا امروز فردا کنی 

باید جایی میرفت دو تومن میگرفت کلیم قربون صدقه میرفت میداد 

اخه هر کار اصول خودشو داره وقتی پشت مو میبندم جمع جلو هم باید متناسب اون بشه گف میخوام بیوفته پیشونی ...

عزیزم ایشون اینجوری خواسته شما باید به سلیقه مشتری کار کنی نه سلیقه خودت. بعد پشتم تازه بسته نخواسته بوده انگار گفته هم باز هم بسته شما خودت تصمیم گرفتی ببندی. ما کلی وقت میزاریم مدل انتخاب میکنیم کلی ذوقشو میکنیم بعد میریم آرایشگاه. ولی آرایشگر طبق سلیقه خودش کار میکنه. واقعا وقتی این اتفاق میفته من به شخصه دیگه پیش اون آرایشگر نمیرم. اینم مثل خیاطیه انگار پارچه و مدل بدی به خیاط. بعد خیاط بگه نه این مدلی که گفتی نمیدوزم مدلی که خودم میگم قشنگتره

خوب بهش زنگ بزن بایداول پولتومیگرفتی چقدرداز ادم بددست وخسیس متنفرم من

بلاخره یکی درک کرد اینجا ۱۴۰ تومن بهم دادگفتم دیروز این شینیون زدی امروز اینو بزنی تکراریه خودش قبول کرد بعد عه اینجا رو فلان کن اینجا رو بهمان کن اخرشم پول نمیده اشنا سالن بود گفت واریز میکنم پول میکاپم نداد هنوز

عزیزم ایشون اینجوری خواسته شما باید به سلیقه مشتری کار کنی نه سلیقه خودت. بعد پشتم تازه بسته نخواسته ...

عزیرم قبل اینکه اینو بگی ی لحظه فک کن کدوم سالن ۲۰۰ شینیون میزنه میرفت جا دیگه فقط ی سشوار میزدن 

به خودش گفتم دیروزم این عروسی بودی اینو بزنم تکراری میشه گف باشه خودت بزن موی خیلی کوتاه داشت اونو ی شینیون تمیز زدم که معلوم نشد کوتاهه حداقلش ۵۰۰ باید میداد حالا اون ۲۰۰ هم نمیده اخرشم عذر خواهی کرد خودشم فهمید رفتارش چقد بد بوده 

میکاپشم باب میلش نبوده؟  میکاپ که ی نفر دیگه انجام داد  خوبه واسه ی شب ۴۰۰ تومن بدی ارای ...

نمیدونم حالا چی میخواسته و چیشده حالا اون بین خودتونه‌

ولی ببین هیچوقت قیمت کار رو پایین نگو اونوق مشتری همین ک میشینه تلقین میکنه ک بد میشه و باید ایراد بگیرم 

رفیقم رنگساژه قیمتو ک پایین میگف مشتری هر روز میومد اینجاش اینجوریه اونجوریع تا قیمتارو برد بالا دیگه تکرار نشد 

با قیمت روز حرکت کنی تجهیزاتتم کامل ببری 

بااعتماد بنفسو کار کنی دیگه تکرار نمیشه

بلاخره یکی درک کرد اینجا ۱۴۰ تومن بهم دادگفتم دیروز این شینیون زدی امروز اینو بزنی تکراریه خودش قبول ...

خوب اگر اشناسالنه بهش بگو

بهش بگو اگرکارم خوب نبود میرفتی جای گرون تروالا

چجوری این پولهاازگلشون پایین میره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...