2777
2789

هر چی دوست داشتید راجب کنکور و مسیرش بپرسید 

البته مشاور نیستم  و طبق تجربه دوسال کنکوری ک دادم جواب میدم، من خودم سال اولم پر سوال بودم ولی کسیو نداشتم ک یه جواب درست درمون بهم بده 

بپرسید شاید بتونم بهتون کمک کنم😊😘

از الان دیره؟

خیلی وقته شروع کردم ولی احساس میکنم مسیرم غلط بوده میخولم اصلاحش کنم

منم اولین سالیه پشتم تاحالا میخوندم ولی تست چندان نمیزدم الان دیدم تو قلمچی درصدام بالا نمیاد دلیلش همینه 

اگه راهمو درست کنم فرصت کافی برای جبران هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پزشکی سال اول هستید؟

من واقعا زبان خیلی خیلی صعیفه به نظرتون برای نهایی چیکار کنم؟

همچنین زبان خیلی تو درسای پزشکی تاثیر داره؟ ممکنه درسا رو متوجه نشیم؟ چون رفرنس ها همه انگلیسیه 

درسای پزشکی خیلی سخت و سنگینه و باید روزانه مثلا بالای ۸ ساعت درس خوند؟

کلا درسا چجوریه و برای اینکه معدل و نمره بالایی بگیریم تو دانشگاه باید روزانه چقدر بخونیم؟

برای ادبیات چه کتاب و فیلمی پیشنهاد میدید؟

آیا واقعا از الان خوند برای پزشکی میشه رتبه زیر ۱۰۰۰ کشور اورد؟رتبم ۷۵ هزار کشور و ۱۹ هزار منطقه ۱ ب ...

معلومه که میشه 

ولی باید سفت و سخت تر از قبل شروع کنی و خودتو نجات بدی

به رتبه و درصدای سال قبلت فکرم نکن 

اون ادم قبلو فراموش کن  و یه ادم دیگه از خودت بساز که حالا توانایی اینو داره ک هر غیر ممکنیو ممکن کنه

ولی کارایی که باعث شد اون رتبرو کسب کنیو فراموش نکن و به خودت گوش زد کن که اونا باعث شدن نتیجه ای که میخوایو نگیری پس درستو ازشون بگیر و هرچی داری رو کن واسه امسال ،یادت باشه برد تو ادامه دادنه...

موفق باشی عزیزم

شما پزشکی سال اول هستید؟من واقعا زبان خیلی خیلی صعیفه به نظرتون برای نهایی چیکار کنم؟همچنین زبان خیل ...

من ترم اولیم تا اینجا بدی نبوده و خوب علاقه دارم ولی ۸ ساعت تاحالا زمان نذاشتم ولی خب ترم های بالاتر که میریم دیگه درسا سنگین میشه و باید خیلی بیشتر وقت بزاریم

ازمون زبان تعیین سطح گرفتن ازمون

و به نظر من که واقعا زبان مهمه حالا چون تدریس تو ترمای بالاتر قراره به انگلیسی  هم باشه و بهتره مسلط باشیم تا حدودی

و اینکه فعلا رفرنسامون با ترجمس