2777
2789
عنوان

مشتری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 101 پست
نه من اگه جایی بگه ۲۰۰ نمیرم چون پیش خودم فکر میکنم لابد این سالن کیفیت کارش خیلی پایینه که همچین قی ...

اره عزیزم برو جاهای گرون منم ناچارم با این قیمت کار میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی نفهمیدم چه ربطی به حسادت داره که گفتی حسود نباشیم

از حرفاتون کلا معلوم بود من پیش ارایشگر مث شما نمیام جایی که ۲۰۰ نمیام فلان بهمان طرف پولو خورده بعد این حرفارو میزنی ندیده قضاوت نکن تو شهر ما جمعا ۴ نفر بلدن رترو بزنن یکیشونم منم ندیده نگو کارت بد بوده واسه کسی که سر در نمیاره مد چیه نتیجش این میشه به اون خانوم لطف کردم جدید ترین مدل که خیلی زمان گیر بود رو زدم تا تکراری نشه خود ارایشگرم اونقد پسندید ولی ادمیه که قدر نشناسه همینه اون کار ارزون راحتو به کار سخت من ترجیح میده

میکاپشم باب میلش نبوده؟  میکاپ که ی نفر دیگه انجام داد  خوبه واسه ی شب ۴۰۰ تومن بدی ارای ...

من فقط میدونم شینیون کار تو آرایشگاه ها خیلی کم شده چون مردم اغلب شپش دارن و کسی دوست نداره شینیون کار بشه

والا خوب بود سنشم حالا پنجاهو خورده ای از این فشن تر ک نمیشد 

حالا اونو ولش این یکی خانومو میبینی چیا میگه بهم اینجا طرف واسه این شینیون که قیمتش ۱ تومنه ۲۰۰ قرار بود بده اونم نمیده اخه میدونی چیه ادم بی کلاس باید واسش مدل بی کلاس زد من باردارم ۳ ساعت وقت گذاشتم خونریزی کردم بعدش

بیشترتون همینطوری هستید. میگید بگو چجوری میخوایم. ولی هر چی نشون بدیم اون کاری که خودتون میخواید میک ...

بخدا منم داشتم بهش فکر میکردم بعد جالبه میگن چه چیز  عالی درآوردیم اصلا نگم برات

دوست من عصبانیتتو درک مکنم ولی بنظرش احترام بذار و مدلی ک ازت میخواد بزن

و وقتی اونم ب ت احترام نمذاره ناراحت نشو 

اونم کار درستی نکرد ب هر حال اگ بعدش اختیار ب ت داده کلا زشته غر بزنه و پول نده

از حرفاتون کلا معلوم بود من پیش ارایشگر مث شما نمیام جایی که ۲۰۰ نمیام فلان بهمان طرف پولو خورده بعد ...

اصلا ربطی به حسادت نداره.اصلا شاید کاری که تو براش زدی زیباتر جدیدتر و به مدتر بوده و بیشتر بهش میومده . ولی سلیقه تو بوده نه اون. اگه شما آرایشگرا متوجه این مدضوع میشدید مشکل ما هم حل میشد. 

من فقط میدونم شینیون کار تو آرایشگاه ها خیلی کم شده چون مردم اغلب شپش دارن و کسی دوست نداره شینیون ک ...

بعد من حامله هم هستم دیدی چه شینیونی زدم براش اون شینیون نیم ساعته بود من ۳ ساعت وقت گذاشتم تا تکراری نشه اخرشم کلی گلایه کرد رفت دیگه واسه ادمای بی کلاس شینیون خوب نمیزنم چون قدرشو نمیدونن همون مدلای ۲۰ سال پیش واسشون بهتره بعدم خونریزی کردم شوهرم بفهمه منو میکشه مخفی رفتم سالن کار کردم

اره چون دم عیده گفتم یکم کار کنم اونم سالن خوب گیرم نمیاد تازه کارم ولی کارم خیلی تمیزه کلی هزینه وا ...

خوبه واقعا ولی بدون این خانم هاهم درست میگن بعضیا فکر میکنن اگه ارزون بگیره یعنی کارش خوب نیس کیفیت نداره نمیدونن که بابا طرف رفته کلی مهارت دیده آموزش حالا که تازه سالن زده خاسته کم بگیره مشتریو اینا 

اقاهستم🚫💔.      امیر عباس هستم