2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از وقتی زایمان کردم و قبلش هم پرستار یعنی یه کسی که چند ساعت میاد خونم کارهام انجام میده بچه هام هم کمک میکنه تو نگهداری . یه ۶ ماه ثابت یه خانم خیلی خوب برام میومد که پاش شکسته و گفت دیگه نمیاد منم یه نیرو جدید گرفتم دیروز واسه اولین بار اومد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بعد که اومد هم ظاهرش خوب بود هم کارش هم اشپزیش  . از طرف من تایید شد فقط بعد ناهار دیدم داره قرص میخوره منم چون کلا ادم استرسی و ترسویی هستم وقتی حواسش نبود قرصاش نگاه کردم دیدم که تو نت زده واسه کسای که افسردگی شدید دارن و دو قطبی هستن خیلی ترسیدم هول شدم 

بعد یه جوری که تابلو نشه پرسیدم سابقه بیماری ندارییا مثلا دارو مصرف نمیکنی انگار فهمید که متوجه قرصاش شدم گفت چرا بعد زایمانم و پسرم پیش فعال بوده افسردگی گرفتم دارو میخورم ده ساله میخورم منم بش گفتم از فردا نمیخام بیای چون من بخاطر بچه هام یه کم دودل ضدم واسه انتخاب شما از یه طرف دلم سوخت از طرف دیگه هم با این ترس که اتفاقی واسه بچه هام بیوفته نگران بودم به نظرتون کارم درست بوده؟ البته اون گفت من چند ساله قرص میخورم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد 

بنظرت این سوال پرسیدن دارە؟؟؟البتە کە نە،،،بزنە بچتو بکشە یا آسیب بزنە بعدا چطوری خودتو میبخشی

من نمیدونستم تا متوجه شدم ردش کردم رفت 

خوب احتیاط شرط عقله ،،چرا باید اینو انتخاب کنی

نه انتخاب نکردم تا فهمیدم دارو مصرف میکنه رد کردم رفت ولی میگفت ده ساله قرص میخورم نگران نباش من قبول نکردم البته نگفت دوقطبی هست فقط گفت افسردگی داشتم همین من از اسم داروهاش فهمیدم

مگه میخوای بچه هارو باهاش تنها بزاری که میترسی؟

دومن واسه یا دارو تو نت ۱۰ مورد بیماری میاره

قرار نیست کسی که قرصو میخوره همه بیماری هارو با هم داشته باشه که

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..