2777
2789

چه ربطی داره اخه !!

من نه صرع دارم نه تشنج

ولی دارویی که دکتر اعصاب بهم داده بزنی توی نت

میزنه برا بیماران صرع 

یه دارو هم برا افسردگی میخورم اتفاقا زده برا دو قطبی و افسردگی مناسبه

ربطی نداره که سریع بیرونش کردی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مگه میخوای بچه هارو باهاش تنها بزاری که میترسی؟ دومن واسه یا دارو تو نت ۱۰ مورد بیماری میاره قر ...

اخه خودش اعتراف کرد که ده ساله دارو میخوره افسردگی داره خب گاهی مجبور میشم برم بیرون یا تنها بزارم مثلا قبلی مطمعن بودم ازش اشنا هم بود تقریبا میرفتم بیرون 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره اخه !! من نه صرع دارم نه تشنج ولی دارویی که دکتر اعصاب بهم داده بزنی توی نت میزنه بر ...

چی میحوری؟ اخه این دوتا قرص 

بود هر دوتاش زده واسه افسردگی و بیماران دو قطبی بعدش هم ده سال ادم قرص افسردگی بخوره میشه اعتماد کرد خیلی ترسیدم دیگه دست خودم نبود یهو استرس گرفتم 

چی میحوری؟ اخه این دوتا قرص  بود هر دوتاش زده واسه افسردگی و بیماران دو قطبی بعدش هم ده سال اد ...

اسمشونو بلد نیستم چون تازه یک ماهه میخورم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه سری از داروهای اعصاب هست که بیشتر برای افسردگی تجویز میشه ولی تو مصرفاش بخونی دوقطبی هم نوشته بن ...

اخه گفت یه بار افسردگیم عود کرده  تشنج کردم خون دماغ شدم خیلی ترسیدم 

دلم گرفت اصلا

خودم خیلی ناراحت شدم از طرفی هم نمیتونستم هی با استرس و نگرانی باشم چون من یه تایمی پرستار قبلی میومد میخابیدم . 

استارتر عنوانت جوری بود که فکر کردم طرف دو قطبیه شدیده

اسم یه قرص رو توی نت بزنید ده تا بیماری براش میاره قرار نیست که همرو داشته باشه

الانم قرص افسردگی خوردن خیلی نرماله خیلی ها میخورن

دلم برای بنده خدا سوخت نامردی کردی

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
البته شمام حق داری نگران بشی ولی افسرده ها خیلی گناه دارن🥲

من خودم افسرده هستم قرص میخورم خخخخ🤣🤣🤣 ولی اون گفت ده ساله میخوره ترسیدم گفت تشنج هم کرده واسه این یهو استرس گرفتم 

استارتر عنوانت جوری بود که فکر کردم طرف دو قطبیه شدیده اسم یه قرص رو توی نت بزنید ده تا بیماری ب ...

خودش گفت پسرم بیش فعاله دیگه بچه نیاوردم گفتن اونم میشه . ولی دیدم تو بیماران دو قطبی نوشته بچه دار نشن بهتره گفتم حتما بخاطر این بوده .