بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نکیدونم یه جوری باهاشون حرف بزن و قانعشون کن که خانوادهش خوب و مهربونن و باهات خوبن. از درک و فهم پسره براشون بگو از آیندهش براشون بگو خیالشون راحت شه. بعد دوستای فرضیتو مثال بزن که با کردا ازدواج کردن و خوشبختن🤣
شناخت پیدا کردم ازش ولی اینو خانوادم نمیفهمن😭بگید چیکار کنم🙏🙏🙏🙏
بسم الله نیت شدهِ و بسیاار مجرب برای راضی شدن شخص مخالف راضی شدن خانواده برای ازدواج موافقت کردن
¹ ۱ مرتبهِ سوره طه ۱۰۸ مرتبه ذکر یا اول یا آخر آیه ۲۹یوسف ۱۴ مرتبه آیه ۳۵ نور ۷ مرتبه ۳ مرتبهِ دعای مقاتل ۲۱ مرتبه حمد هدیه ۱۴ معصوم کنید هر روز تا نتیجه بخوانید ;
² هرروز ۱۰۰ مرتبه دعای مقاتل ؛ ۷۰ سوره حمد تا نتیجه میتوانید تقسیم کنید در طول روز
³ روزی 108 بار " يَا آخِرُ " بگید به نیت اینکه خانواده طرف یا خودتون راضی به ازدواج بشن ، ذکر الصَمَدُ هم زیاد تکرار کنید و تاچهل روز روزی 21 بارسوره ی طلاق بخونید
⁴ برای جلب محبت خانوادش و خودش و نماز استغاثه به امام زمان رو بخون که بسیار مجربه دو رکعت رکعت اول بعد حمد سوره فتح و رکعت دوم بعد حمد سوره نصر
من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
شناخت پیدا کردم ازش ولی اینو خانوادم نمیفهمن😭بگید چیکار کنم🙏🙏🙏🙏
از خانواده بخوایین تا با این آقا بیشتر برخورد داشته باشن. تا ایشون بتونه خودش به خانواده شما ثابت کنه. این ضرب المثل که میگه تا مرد سخن نگفته باشد.....
خانواده شما هم باید به شناخت و سپس اطمینان خاطر برسه