2777
2789
خيلي مهمه فك كن فأميل شوهر ترك باشن همش تركي حرف بزنن شما فارس باشي يا كرد و لر باشن خب مهمهههه  ...

ببین گردا خیلی خونگرمن و زبونشونو راحت میشه فهمید. اگه برعکس بود و خانواده شوهرش ترک بودن شاید سخت‌تر بود ولی اینطوری بنظرم مشکلی پیش نمیاد کردی خیلی آسون فهم تر از ترکیه و اکثرا هم ببینن نمیفهمی فارسی حرف میزنن باهات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت جواب میده؟ 

حرف خانواده ات رو گوش بده بعدا پشيمون شدييي نگو تقصير خودت بود هم سطح از هر لحاظ خيلي مهمه به شخصه ميگم شعور تحصيلات نمي ياره اما فرهنك رو بهتر ميكنهههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
ببین گردا خیلی خونگرمن و زبونشونو راحت میشه فهمید. اگه برعکس بود و خانواده شوهرش ترک بودن شاید ...

بابا من مشکل ندارم اتفاقا خیلی از الفاظشونو بلدم ولی خانوااااااادم😭

ما یه دختر شمالی گرفتیم هرگز ن اون ن ما مجبور نشدیم زبون همو حتماااااا بفهمیم

شما أصالتا كجايي هستي شمالي فارسي بلده حرف بزنه اما گويش هاي ديگه همه كه بلد نيستن 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره