2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو سوپ معمولی یا سوپ گشنیز میریزم( سوپ گشنیز شامل یک پیمانه عدس و نصف پیمانه برنج خیس خورده، ۲ تا پیاز نگینی تفت داده شده با زردچوبه، عصاره مرغ و آب و شلغم پوست کنده که برشهای بزرگ میزنیم و در آخر گشنیز خورد شده).  یا خام کنار غذا میخوریم

عزیزم اشش رو چجوری درست میکنی میشه دستورش به من بگی

آش ساده که فقط موقع سرماخوردگی درست میکنم

دوتا پیاز بزرگ رو خرد میکنم بعد عدس و برنج و نمک و کمی زردچوبه و کمی فلفل سیاه میریزم توی قابلمه با آب جوش پر میکنم میذارم نیم ساعت بپزه بعدش سبزی آش یا گشنیز و جعفری فقط ،میریزم با چندتا شلغم هم رنده میکنم آخرسر هم پونه خشک کمی میریزم تا کامل باهم بپزه و جا بیفته واسه سرماخوردگی خیلی خوبه  مامانم کمی آویشن هم میریزه اما من دوست ندارم

آش ساده که فقط موقع سرماخوردگی درست میکنم دوتا پیاز بزرگ رو خرد میکنم بعد عدس و برنج و نمک و کمی زر ...

منم همینجوری درست میکنم ولی شلغم رو اندازه حبه قند بزرگ خرد میکنم  و فقط بهش گشنیز میزنم سبزی دیگه‌ای نمیزنم

منم همینجوری درست میکنم ولی شلغم رو اندازه حبه قند بزرگ خرد میکنم  و فقط بهش گشنیز میزنم سبزی د ...

شلغم معلوم بشه بچه هام نمیخورن به خاطر همین رنده میکنم دیگه، با گشنیز خالی هم خوشمزه ست ،منم سبزی آش وقتی داشته باشم میریزم اگر نه که همون گشنیز و جعفری فقط