2777
2789

یه پیر زنه بچه نداره ولی از ماها که فامیلی داریم باهاش همیشه طلبکاره.مثلا خونه خوب براش بگیریم.کرایه خونشو بدیم.خرجشو بدیم.هرچندوقت یه بارم با همه دعوا میکنه و فحشای وحشتناک میده و میره...یعنی کلا اذیت میکنه.این سری مثل چی گشتیم براش خونه گرفتیم چون خونه نمیدن بهش تو محله ما...هر روز یه بازی درمیاورد و میومد خونه ما که فلان کنید فلان کنید.چندبارم اومده بود یا من نبودم یا باز نکردم..گفت چرا درو باز نمیکنید.منم گفتم از این به بعد اومدین درو باز نکردم حتما نیستم زیاد در نزنید همسایه ها شاکی میشن...اینم شروع کرد دادو بیداد..منم گفتم برو از خونمون بیرون.اونم فحشای وحشتناک میداد و منم گفتم گمشو برو تا در وهمسایه رو صدا نکردم.اونم رفت ولی با کلی فحشای بد و وحشتناک.هنوزم خرجشو شوهرم میده و کرایه خونشو ولی من عذاب وجدان دارم.یعنی حقش گردنمه؟یعنی باید برم ازش معذرت بخوام که از خونم بیرونش کردم؟

ن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر شما و شوهرتون خوبین. خدا خیرتون بده. اون بی ادبع. پیش خدا خوبیتون گم نمیشه 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

نه معذرت خواهی نکن همینکه دارید خرجشو میدید خیلی اطف میکنید

ب نظرم بذار قهر بمونه که نیاد اذیتتون کنه این زن انگار کلا اخلاق و احترام نداره

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
چقدر شما و شوهرتون خوبین. خدا خیرتون بده. اون بی ادبع. پیش خدا خوبیتون گم نمیشه 

من خوب نیستم شوهرم میگه وظیفمه.بقیه فامیلم هستن ولی منم تا جایی که میشه جلوشو نمیگیرم

نه بابا ... الان  بچه خود طرف پدر ومادرش رو جمع نمیکنه ، بعد شما فامیلی و این کارو میکنی .. دمت گرم ..

دایی خودم پولش از پارو بالا میره ، ولی دلش نیومد برای پدر و مادرش یه خونه کوچیک تو شهرستان کوچیک اجاره کنه .. مادرش رو برد خانه سالمندان ...

یعنی شما خرجش و میدید ولی اون میاد فوحش میده و میره 😐

دقیقا 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️