2777
2789
عنوان

چیکارکنم بااین خواهرشوهر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من خوب کار کرده ب هرحال مهمون شما بوده یکم مهربون تر رفتار کن اگ خواهر خودتونم بود اینطور رفتار میکردید؟

بخدا من خواهر شوهرم خیلیم ازم بدش میومد میومد خونم پا مینداخت روی پا اصلا کار نمیکرد حتی ازم میخواست چای براش ببرم یکبار ظرف نمیشست حتی زنگ میزدم امروز چی دوستداری برات درست کنم هروقتی خونه تنها بود خودم میرفتم دنبالش ولی اصلا پشیمون نیستم با وجود اینکه بدی تمام دنیارو بهم کرد چون اونم خواهر همسرمه همونطور ک من انتظار دارم همسرم هوای خانوادمو داشته باشه منم فقط بخاطر همسرم مثل خواهر خودم برخورد میکنم خلاصه بگم اونجوری با خوانوادش برخورد کن ک انتظار داری با خانواده خودت برخورد شه الانم من مشگلی داخل رفتار خواهرشوهرت ندیدم ن حرفی بهت زده ن کار بدی کرده بیچاره فقط داری حدسیاتتو میگی خودتو خراب نکن حرفی نزن

I’m happy 😆 
خوب بود نبود؟ جدید بود نبود؟😂😂

چرا بابا زخمیمون کردی😂😂

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به نظرم بگو حس میکنم زهرا از وقتی از خونه ما اومده یخورده حال نداره چیزی شده زهرا جان ؟

بعد اگه مامان ایناش چیزی گفتن شما هم با زبون خوش جوابشو بده و بازم به شوخی بگو من نذاشتم کاری بکنه خودش کمکم کرد دوسه بار غذا پخت و ظرف شست! دوس ندارم خونه داداشش که میاد خسته بشه و به زحمت بیافته! 

اینجوری با زبون خوش بگو!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
رک و پوست کنده به مادر شوهرت بگو می دونم دخترت خیلی برات عزیزه منم هواشو دارم خیالت راحت باشه پیش من ...

با اجازه اسی دیدم خوب راهنمایی کردین گفتم مزاحمتون شم و این سوالو بپرسم

من پسر کوچیکم یه سال و نیمشه خیلی بغلیه

مخصوصا وقتی میریم جایی

ما هر وقت میریم خونه مادر شوهرم من پامیشم چایی و میوه خودم میارم،مادرشوهرم سنش بالاس ولی سالم و سرحاله حسابی،اما من دوسدارم کمک کنم.

بیشتر وقتا خواهر شوهرمم میاد،پسرم از دخترای اون میترسه،مثل وحشی ها هستن دختراش،با چاقو بازی میکنن.

همش میاد بغلم منم دیگه نمیتونم برم چایی یا میوه بیارم همسرمم همش میگه برو بیار،خب بچه بغل ک نمیتونم یه دستی،خواهر شوهرمم میشینه ب درو دیوار نگاه میکنه،مادر شوهرمن از اون بدتر

پامیشم بیارمم بچم گریه میکنه نمیارمم شوهرم چپ چپ نگاه میکنه.

چیکار کنم؟؟؟😓

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
با اجازه اسی دیدم خوب راهنمایی کردین گفتم مزاحمتون شم و این سوالو بپرسم من پسر کوچیکم یه سال و نیمش ...

اولا نظر لطفتونه که پیشنهاد من رو پسندید❤️❤️بعدش شوهرتون می بینه که بچه اذیته ؟

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
با اجازه اسی دیدم خوب راهنمایی کردین گفتم مزاحمتون شم و این سوالو بپرسم من پسر کوچیکم یه سال و نیمش ...

بچتو بغل کن برو توی اشپزخونه وایسا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اولا نظر لطفتونه که پیشنهاد من رو پسندید❤️❤️بعدش شوهرتون می بینه که بچه اذیته ؟

ممنونم❤️

آره پسرم گریه میکنه میچسبه ب منم همسرم به زور ازبغلم جدا میکنه برم وسایل پذیرایی بیارم

ببخشیدا ولی کوفت بخورن ایشالا،بچه من گریه کنه ک مادر وخواهرت خونه خودشون من ازشون پذیرایی کنم

بخدا موندم چیکار کنم،بار ها و بارها اینجور شده من چیزی نگفتم ولی دیگع طاقتم تمومشده

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
بچتو بغل کن برو توی اشپزخونه وایسا

اینم راهکار خوبیه

ولی نمیدونم جواب بده یا نه،چون شوهرم خانوادشو میبینه خیلی بد رفتار میشه نمیدونم چرا

اسی چرا دنبال اینی که اثبات کنی ادم مهربون داستانی؟

خواهرشوهرت دیگه مهمون نیست و از اعضای خانواده خساب میشه. برای اعضای خانواده هم وظایفی تعریف شده. حالا هرکس با توجه سن و موقعیتش وظایف مختلف.

اتفاقا باید کار کنه. مثلا هفته ای دوبار جارو برقی کشیدن و شستن ظرفهای شام با اونه.

بهرحال کار بیشتر با خودته چون صاحب خونه ای اما فکر نکن همه کارها.

رفتی خونه تون برای همه کار مشخص رو تعیین کن حتی برای همسرت. مثلا مشخص کن که خرید با توعه. نهار روز جمعه با توعه

برای خواهر شوهرتم همینطور.

تو که همینطوریش ظالم ماجرا هستی حداقل کمتر کار کنی و ظالم باشی بهتره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به نظرت وقتی مامان وباباش هم هستن ازش بپرسم که فلانی توازاینکه میای خونه ماناراحتی؟بعداگه گفت نه وفل ...

نههه اصلا این که نهایته بی سیاستیه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اینم راهکار خوبیه ولی نمیدونم جواب بده یا نه،چون شوهرم خانوادشو میبینه خیلی بد رفتار میشه نمیدونم چ ...

جو میگیرتش.

محل نده اما توی دست و پا هم باش.

یا بچتو بده بغل شوهرت. نهایتش گریه میکنه. بالاخره یکی بفلش میکنه. محل نده

میدونم مامان هستی ها. اما تو به جز مامان بودن عروس و همسر هم هستی گلی

جو میگیرتش. محل نده اما توی دست و پا هم باش. یا بچتو بده بغل شوهرت. نهایتش گریه میکنه. بالاخره یکی ...

ببین آخه خیلی زورم میاد،چون وقتی بچهام آرومن خودم پامیشم،ولی خب وقتی بچم گریه میکنه و بچه اون آرومه بجای لم دادن میتونه اون پاشه