2777
2789
عنوان

چیکارکنم بااین خواهرشوهر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 68 پست
اخه اونا حرفی بهت نزدن که تو بخوایی سر صحبتو باز کنی  مگه اینکه تیکه به خودش بندازی مثلا دیدی ...

اتفاقااینم خوبه آخه یه شب ظرفارونشستم گذاشت فرداعصرش شست نشستم که ببینم اصلامیشوره یانه که اینجوری شدولی خونه خوذشون بلافاصله بعدازغذاپامیشه ظرف بشوره

نمیتونم بخداهمین الانشم بخاطرهمیم فکروخیالانمیتونم بخوابم 😭😭😭احساس میکنم خیلی بدذاته عمداداره خود ...

میدونم چی میگی ، ولی مثلا چجور میخای بگی؟مثلا بگی فلانی دوبار ظرف شسته؟یه جوریه انگار،بعد حالا اومده خونه داداشش یه دوبار ظرف شسته یا غذا درست کرده نمیشه ک شما همش در خدمتش باشی هیچکی اینجور قبول نمیکنه،به چیزای بی ارزش هم اینقدر فکر نکن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک و پوست کنده به مادر شوهرت بگو می دونم دخترت خیلی برات عزیزه منم هواشو دارم خیالت راحت باشه پیش منه اصلا نمی زارم دست به سیاه سفید بزنه شاید به زور خودش چند باری ظرف شسته بعد رودر رو به خواهر شوهرت بگو درست می گم نه ؟

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
اتفاقااینم خوبه آخه یه شب ظرفارونشستم گذاشت فرداعصرش شست نشستم که ببینم اصلامیشوره یانه که اینجوری ش ...

خوب همون لحظه بهش تیکه بنداز همینارو بگو بخند اگه خانوادش گفتن همیشه همینجوره بگو ما که ندیدیم! 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
رک و پوست کنده به مادر شوهرت بگو می دونم دخترت خیلی برات عزیزه منم هواشو دارم خیالت راحت باشه پیش من ...

رو این روش فکر کن عالیه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
چجوری غیرمستقیم من میخواستم فردابشینم خیلی قشنگگگ توجمع بگم فلانی تواین چندروزکه خونه ی مابودی چندب ...

تند پیش نرو .به سبک خودشون بگو با لحن خودشون بگو .هیچوقت تو خونواده شوهر تا مجبور نشدی مستقیم و رک مشکلاتو بیان نکن وگرنه میشی آدم بده 

تند پیش نرو .به سبک خودشون بگو با لحن خودشون بگو .هیچوقت تو خونواده شوهر تا مجبور نشدی مستقیم و رک م ...

خیلی اذیت میشم بخدا

اینکه هرماه اونجاست یه طرف

اینکه ازاینطرفم انگارازم طلبکارن یک طرف

تند پیش نرو .به سبک خودشون بگو با لحن خودشون بگو .هیچوقت تو خونواده شوهر تا مجبور نشدی مستقیم و رک م ...

به نظرت وقتی مامان وباباش هم هستن ازش بپرسم که فلانی توازاینکه میای خونه ماناراحتی؟بعداگه گفت نه وفلان بگم فکرمیکردم ناراحتی آخه من کاری هم نمیکنم که بخوای ناراحت باشی حتی نمیذارم توخونه ام دست به سیاه وسفیدبزنی واینا

بخداعصبی میشم اینجاخودشومظلوم نشون میده بازدوهفته دیگه میادخونه من 😭

بزار فک کنن از دخترشون کار میکشی تا کم کم دیگه نزارن بیاد

دنبال اثبات نباش اصلا به پشمت نگیر دفعه بعد که اومد علنا بهش کار بده

فقط جلو شوهرت باهاش اوکی باش

و خدایی که بشدت کافیست......
چجوری غیرمستقیم من میخواستم فردابشینم خیلی قشنگگگ توجمع بگم فلانی تواین چندروزکه خونه ی مابودی چندب ...

بگو بهشون

دلت خالی بشه

شوهرتم که پشتته رو دلت نذار

فقط جبهه سنگین نگیر

بنظرمن بگو مثلا اسمش زهرا بگو زهراجان چقدر خسته بنظرمیای؟ دخترای امروز تنبل شدنا خوبه کلا چهاربارظرف ...

راهنمایی نکن حاجی😂😂😂

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم