2777
2789
عنوان

چیکارکنم بااین خواهرشوهر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 68 پست
مجبورش کن جوابتو بده  بگو راهنماییم کن عزیزم من چکار کنم تحمل ناراحتی پسرم رو ندارم

گفت من گفتم نمیخاد چایی بیاری

ولی نگفت،از رفتارش پشیمون شده اینجور میگه

همیشع همینه پیش خانوادش یه جوری رفتاز میکنه ک تو خلوت خودمون شرمنده میشه

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقه غرب کشور زندگی می کنید درسته ؟ البته ببخشید می تونید جواب ندید  

اصالتا همدانی هستم ولی متولد و ساکن قم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
شوهر من کلا وقتی خانوادشو میبینه اصلا میشه آدمی ک من نمیشناسم. من کلا با همه نوع تنبیه مشکل دارم

خب اینطوری خودت تحلیل میری گلی

با یک مشاوره صحبت کن. حتما با توجه به روحیاتت میگن چیکار کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب اینطوری خودت تحلیل میری گلی با یک مشاوره صحبت کن. حتما با توجه به روحیاتت میگن چیکار کنی

حتما در اولین فرصت این کارو میکنم

ممنون از راهنمایی هاتون❤️🪷🖐

گفت من گفتم نمیخاد چایی بیاری ولی نگفت،از رفتارش پشیمون شده اینجور میگه همیشع همینه پیش خانوادش یه ...

خیلی کار داره شوهرت زیاد پر روش کردی 🤭🤭🤭

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔