2777
2789
عنوان

از تنها موندن می‌ترسم 😔

135 بازدید | 10 پست

۲۳ سالمه جایی که زندگی میکنم دخترا خیلی زود ازدواج میکنن و الان همه انگشتا سمت منه چون هنوز مجردم. خیلی میترسم تا همیشه تنها بمونم از تنها موندن خیلی ترس دارم و البته حرف های بقیه هم خیلی ناراحتم می‌کنه😔

عزیزممممم

منم گاهی این ترسا میاد سراغم

میگم نکنه هیچ وقت خواستگار نداشته باشم و این حرفا😅

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای ۲ و ۳ سنتو عوض کن میشه سن من اما هنوز تنها و مجردم😆 ولی نمی دونم چرا از تنهایی و عاقبتم نمی تر ...

خیلی دلم میخواد یکی همدمم باشه 😔 از تنهایی خسته شدم. خواستگار درست و حسابی هم پیدا نمیشه شانس نداریم

خیلی دلم میخواد یکی همدمم باشه 😔 از تنهایی خسته شدم. خواستگار درست و حسابی هم پیدا نمیشه شانس نداری ...

حالا سنی نداری فکرتو رو محیط محدود اطرافت متمرکز نکن سنت شاید تو شهر خودت به نظر ادمهای سنتی بالا رفته باشه اما در کل کمه. من خودم با اینکه ۳۲ سالمه اما وقتی به گذشته نگاه می کنم حس می کنم اگه بین ۲۰ تا ۲۵ سالگی ازدواج می کردم اصلا خوشبخت نمی شدم چون خام و بچه بودم. ولی کلا زیر سی سال خیلی زوده برای احساس تنهایی کردن حیفه دوره ی قشنگی رو داری می گذرونی اوج جوونیتو با استرس و به خاطر حرفهای ادمهای سنتی که نمی دونن دنیا دست کیه خراب نکن

🌻💜🌻💜🌻