2777
2789

به نظرتون چ برخوردی داشته باشم با این جاری وقیح.دیشب خونشون بودیم خونشون ۵۰ متره. کل ساعت مهمونی پسر من و پسر خواهر شوهرم نشسته بودن یه گوشه گوشی میدیدن .دو بار پاشدن رفتن اتاقشون چون روی زمین جا نبود روی تخت نشستن بازی میکردن این خانم جاری عین این دوبار رفت بچه ها رو دعوا کرد.بعد اومد نشست با عصبانیت گفتم چی شده چرا عصبانی هستی گفت با یه حالت عصبی و بی ملاحضه برگشت گفت از دست شما مامانای بیخیال بلد نیستین یه جا میرین مراقب بچه هاتون باشید خونه خودتونم باشه میزارین بچه هانون رو تخت بپرن🤔مال مردم دل بی غم.

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔

جاریتون حق داشته

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واقعا اگ روی تخت پریدن 

باید بگم حق داره این قسمتش،  درست نیست پریدن رو تخت 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
اگه رو تخت بپر بپر میکردن که جاریت حق داری برای منم پیش امده بچها بیرون کردم 

ولی فقط شاید در حد دو سه دقیقه بود که این خانم رفت دعواشون کرد اونا هم نشستن دوباره گوشی دیدن.همین بچه ها میان خونه من برام مهم نیست خیلی رو تخت و مبل میپرن ولی دیشب واقعا ناراحت شدم حتی جوابشو ندادم.موقع خداحافظی هم روشو اونور کرد به زور خدافظی کرد

خب واقعا اگ روی تخت پریدن  باید بگم حق داره این قسمتش،  درست نیست پریدن رو تخت

روی تخت دو تا زیر انداز ضخیم انداخته که اصلا فشاری به تشت نمیاد حتی اگه بچه بپره روش .حرف من اینه این برخورد تند در جواب این کار بچه ها ددست بوده الان؟

ولی فقط شاید در حد دو سه دقیقه بود که این خانم رفت دعواشون کرد اونا هم نشستن دوباره گوشی دیدن.همین ب ...

بالاخره عزیزم وسایل گرون فنر تخت داغون میشه شماهم اشتباه میکنی بچها میان خونت میزاری هرکار میخان بکنن مثلا همین خوشخواب تخت خراب بشه جاری یا هر مهمونی نمیاد بگه بچم خراب کرده بیا برات بخرم میگن بچه بود دیگه شیطونه ادم خودش باید مواظب وسایل هاش باشه اونم توی این زمونه 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 
ولی فقط شاید در حد دو سه دقیقه بود که این خانم رفت دعواشون کرد اونا هم نشستن دوباره گوشی دیدن.همین ب ...

البته جاری شماهم زیاده روی که رو چرخونده سعی کنید اینجور مسائل و با خنده رد کنید

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 
بالاخره عزیزم وسایل گرون فنر تخت داغون میشه شماهم اشتباه میکنی بچها میان خونت میزاری هرکار میخان بکن ...

ما کلا سالی یکی دو بار میریم خونشون مثلا شده خونه من دو سه بار بیاد یه بار پس بدع.حتی پول همین خونه رو با پول ما خریدن که اونه نصفه نیمه پس دادن که این خانم حتی یه تشکر خشک خالی هم نکرد