2777
2789

مشکلت چیه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عااااشق امام رضام. قربونشم میرم

ولی تجویزات این دکتر علفی های قلابی رو مصرف نکنید. 

اینااااا داروهاشون ازمایشگاه نمی‌ره 

ترکیبات گیاهای استفاده شده ش چک نمی‌شه. 

کاش‌ یه سر به اورژانس ها بزنید فقط سوال کنید چن تا کیس حاد دیدن که با طب سنتی علفی پیش رفتن. 

به چشم دیدم طرف بچشو از دست داد بخاطر دوز سم بالایی که تو گیاهان مخلوط شده ی اون بی‌سواد بود. 

وقتی بزرگشون میره از دندون پزشکها بخاطر تبلیغ مسواک شکایت می‌کنه ، چجوری و با چه جرئتی از خزعبلات اینا استفاده می‌کنید؟ 

نکن عزیزم❤️

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

عه جدی؟اخه میگن بایددوره روکامل کنین یعنی اون ۵تاکه وابسته هست عزیزم

اره ولی همه پاهام جوش زده الان یک هفته گذشته خوب نشده هم تو رابطه مشکل داشتیم خیلی هم خشک شده بودم اذیت بودم

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 
چیی هست

شیافیه واسه پاکسازی رحم اگه کیست فیبروم میوم لوله رحمت کیپ باشن بازشون میکنه چسبندگی رحم پوست....من استفاده کردم یه چیزایی ازم بیرون میومد نگو پوستمم کلا چند درجه ای باز شد عفونتم خشک شد دیگه وقتی رابطه دارم اصلا درد ندارم قبل از این شیاف درد شدید داشتم اصلا نمیتونستم رابطه داشته باشم

واینکه نمیدونم چراحامله نمیشم دوباره. توروخدابارداری برای منم دعاکن عزیزم

چندسال اقدامی من برای دومی ۳ سال اقدامم یه سقط هم داشتم

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده