2777
2789

شوهرم از هر نظر خوبه یعنی خرج می‌کنه واسمون با محبته هم کلامی هم ... .وضع مالیمونم خوبه   فقط یکم عصبیه جدیدا دو سه ماهی هست که رفیق باز شده ونوشینی الکلی میخوره بنظرتون چیکار کنم ؟موقع دعوا امشب بهم گفت 

اگه ناراحتی و نمیتونی تحملم کنی میتونی بری.چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور نمیاد . امشب بهم گفت برو بیرون اگه نمیتونی تحمل کنی

اون نیاد شما خودتون برید بهتون راه حل میده اجرا کنین جواب نداد بعدا به راه دیگه فکر کنین . قطعا الکل هم در این رفتارش بی تاثیر نیست

خودمم همین ترسو دارم میشه بیشتر توضیح بدی متوجه بشم؟

راستشو بخوای من به شخصه به این نتیجه رسیدم که تو این مواقع امکان نداره کسی بتونه جلوشو بگیره! 

لامصب مث اینکه کفاره اشتباهاته (مردا رو میگما ) و تا دنیا پدرتو در نیاره ولت نمی‌کنه! اگه بگی نکن بدتر می‌کنه! گریه کنی ، هرکاری کنی نمیشه! گفتم که ! مث اینکه خود دنیا می‌خواد یه انتقام ازت بگیره! تا سرتم به سنگ نخوره برنمی‌گردی! چه مواد باشه ، چه مشروب!

همه‌شم از این رفیق‌بازی شروع میشه!

پدر خود منم همین رفقا درآوردنو افتادم تو همین دور باطل! هرکی‌ام هرچی می‌کفت فقط یه چیز می‌گفتم : به تو مربوط نیست! فک می‌کردم مشروب چیزی نیست!  البته من خیلی جوون بودم که این اشتباه رو کردم ! و هر روزم حدودای پنج این کارم بود! یه روز که برا یه کاری جایی رفته بودم و در دسترسم نبود یهو متوجه شدم حالم خوب نیست! منگم ! سرم تکون می‌خوره! اصلا یه وضعی! گفتم خاک بر سرت ! اومدم و یکی دوبار دیگه هم خوردم اما بعدش قسم خوردم و الان ۱۲ ساله لبم نخورده!

به نظرم تا جمع دوستاش وجود داره امکان نداره بتونی کاری کنی! مگه اینکه از یه راهی دسته اراذل رو منهد.م کنی!😂😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
راستشو بخوای من به شخصه به این نتیجه رسیدم که تو این مواقع امکان نداره کسی بتونه جلوشو بگیره!  ...

مرسی از توضیحت .الان دیگه بعد اون قضیه اصلا نمیخورین؟

مرسی از توضیحت .الان دیگه بعد اون قضیه اصلا نمیخورین؟

حتی یک قطره هم نخوردم ! جالبش اینه نمی‌دونم چرا وقتی نمی‌خوای یه کارو انجام بدی پشت سر هم موقعیتش برات فراهم میشه! منم اون روزای اول هرجا که می‌رفتم می‌دیدم از اون زهرماری دارن و میاوردن بخوریم! اما اینقد نخوردم و رو حرفم موندم که الان حتی بدم میاد ☺️.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
میشه بهم راهکار بگی برای منهدم کردن جمع دوستاش؟

خودتون نباید کاری کنید که چون اگه همسرتون بفهمه وضعیت زندگیتون بدتر میشه! من نمی‌دونم اونا چه وضعیتی دارن ، متاهل هستن یا مجرد! اگه متاهلن شک نکنید خانوم‌های اونها هم ناراضی‌ان ، باید یه کاری کنید نتونن دور هم جمع شن . حالا از هر روشی که می‌دونید اما مراقب باشید بهشون آسیب نزنید ☺️