2777
2789
کپی نمیکنه. گوشیتو خالی بهت برمیگردونه و دوباره باید ی ریکاوری حرفه ای کنن همه اطلاعات برگرده. کار هرکسی نیس.
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم. اگه هارد باشه ۵۰ درصد درست میشه با باکس. باکس فقط دستگاه میخواد ک اکثر تعمیراتی ها دارن ولی ریکاوریش کار هرکسی نیست باید خیییلی حرفه ای و با تجربه باشه
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***
مرسی یکم آرامش پیدا کردم الان که میگید امیدی هست خیلی کم کاری کردم مثلا هارد اکسترنال گرفته بودم که عکسام سه جا باشه مثلا چندجا بکاپ داشته باشم ولی یکسال بود که از اطلاعاتم بکاپ نگرفته بودم چون هر موقع گوشیمخراب میشد داداشم سریع درستمیکرد فکر اینجاشو نکرده بودم
سوال اولت بله حذف نمیشه. سوال دومت با بازگشت ب کارخانه همه چیز از هارد پاک میشه و با ریکاوری معمولی برنمیگرده. سعی نکن دس ی ناشی بدی. دقت کن
الهییی ای جااان. بازم ازش عکس بگیر ولی از این ببعد کپی کن تو هارد اکسترنال