2777
2789
چی شده؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیم چند روز پیش خاموش شد دیگه روشن نشد ... داداشم تعمیرات موبایل داره میگه هرکارش کردم روشن نمیشه و مشخص نیست مشکلش چیه از یکسال پیش تا حالا هم عکس و فیلمای پسرمو رو لپ تاپ نریخته بودم
خب شاید بردش سوخته. جاهایی که خیلی ماهر باشن میتونن عکس و فیلم ها رو در بیارن از داخلش. گوشی شوهر من منهدم شده بود از داخلش شماره تلفن هاش رو بیرون کشیدن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هاردش سوخته عزیزم .چون پیوسته ب مداره کاریش نمیشه کرد‌ .تا روشن نشه راهی برای بازگشت فایلهات نیس
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***
آره عزیزم اگه هم روشن بشه فرمت میشه همه چیز. هیچ عکس العملی نداره گوشیت؟ صدا نمیخوره؟
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***
من تعمیرات دارم عزیزم. بارها از این موارد دیدم. یا قسمتی از برد از کار افتاده یا هارد سوخته ک درهردوصورت راه برگشت نیس