2777
2789
چند مورد دیدم ک گوشی صفحش نور داشت یا روشن میکردم صدا داشت. در این موارد با تعویض رام و فرمت سنگین تونستم روشنش کنم
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ببری پیش یکی ک فوق حرفه ای و متخصص تعمیرات باشه شاید بتونه عیب یابی کنه و با روش برد ب برد فایل هاتو برگردونه. تعداد افراد متخصص خیلی کمه .احتمال برگشت فایلهات هم زیاد نیس
***پیشاپیش ۱۰ دی. تولد من و عشقم مبارک. خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم. دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم....***
تا روشن نشه نمیتونی اینکارارو بکنی: ریکاوری. فلش. تعویض رام. کپی. فرمت سنگین. در اکثر مواقع هم اگه روشن بشه باز فایلها میپره
چرا تو رم نریختی عزیزم؟ جدیدا این اتفاق واسه ده درصد گوشی ها پیش میاد. قبلا نبود اینجوری
من خودم لیسانس نرم افزار دارم اگه اطلاعاتی از هارد سیستمهای کامپیوتری پاک بشه میدونم که قابل برگشت هست و فقط -درسشون پاک شده و خود اطلاعات تا اوررایت نشه روشون ازبین نمیره میخوام بدونم هارد موبایل مگه چجویه
عزیزم هارد گوشی پیوسته ب مداره. بخاطر همین اگه مدار یا هارد مشکل اساسی پیدا کنه چیزی قابل برگشت نیس. درصورتی ک هارد کامپیوتر ی قطعه جداست