2777
2789
عنوان

خداروشکر مجردم

119 بازدید | 11 پست

بعد مدتها یه سر به سایت زدم چنتا تاپیک دیدم گفتم خداروشکر مجردم واقعا مردا چقد موجودات بیخودی هستن الآنم همچین خوشی زیر دلم نزده ولی باز فکرش میکنم بهتر از ازدواجع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا ار هر ده دختر شاید سه تاش خوشحال و خوشبختن ولی خب تنهایی هم تا یه حدی میتونی بعدش انگا ...

اخه انقد بی شخصیت هستن آدم میگه بپوسه بهتره اینجا که همه نوشتن مرداشون یا طرف خونواده خودشون هستن یا خسیس و شکاک 

وقتی با کسی ازدواج می کنی باید کنارش آرامش داشته باشی نه اینکه همش بخوای چکش کنی و بترسی و کاراش اعص ...

حالا خیانت به کنار بحث من بیشتر مردایی هس که گوش به حرف مادرشون هستن و زندگی به کام زنشون تلخ میکنن یا مردای شکاک مردای که دست به زن دارن کلا مردا فقط اومدن زنارو بدبخت کنن انگار

حالا خیانت به کنار بحث من بیشتر مردایی هس که گوش به حرف مادرشون هستن و زندگی به کام زنشون تلخ میکنن ...

آره همین چیزاست که آدمو می ترسونه از ازدواج وگرنه کی بدش میاد ازدواج کنه 

برات آرزو می کنم همسر خوب قسمتت بشه کنارش آرامش داشته باشی

اخه انقد بی شخصیت هستن آدم میگه بپوسه بهتره اینجا که همه نوشتن مرداشون یا طرف خونواده خودشون هستن یا ...

آره میگم که از هر ده دختر ازدواج کروه فقط سه تاشون شوهر خوب گیرسون میاد توی این دوره زمونه