بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما براش هندزفری خریدیم 😂 بنده خدا خودش نمیدونست صداش میاد کلی شرمنده شد
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
نه این میدونه با وقاحت میگه حق با منه. همسایه ها هم همکاری نمیکنن.
میتونی شکایت کنی ازش
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
تجربه ای دارین؟ صد دو ده گفت صورتجلسه میشه و خودش شاهدی میشه بر اقدامشون.
یه همسایه داریم ۶ماهی یکبار از امریکا میاد چند روز میمونه و میره. پایینیش برای همون چند روز که صدای میز صندلی و مهمونیاش میومد شکایتش کرد رفتن کلانتری همونجا مجبورشون کردن رضایت دادن و تموم شد.
نه این میدونه با وقاحت میگه حق با منه. همسایه ها هم همکاری نمیکنن.
ولی بهتره اول به مدیرساختمون بگی