2777
2789
والا من خودم ۴ سال بدنسازی کار کردم حرفه ایی رژیم گرفتم اخرام دیگه داشتم دوره مربیگری میرفتم باردار ...

میخواستی تو که بیل زدن بلد بودی چرا باغچه خودتو بیل نزدی رفتی زیر تیغ جراحی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بده داره به بقیه یاد میده؟ حتما بلده  شما اگر دوست نداری و عصبیت میکنه میتونی نری

بلد بود بدون عمل اینجوری میشد

کسی به یکی یاد میده که خودش بدنشو ساخته باشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ن آخه میدونی یجور بد نگاه میکنن و قیافه میگیرن برا آدم اعتماد بنفس آدم خورد میشه

ولش کن اگه میتونست خودش همچین بدنیو بسازه عمل نمیکرد

والا من خودم ۴ سال بدنسازی کار کردم حرفه ایی رژیم گرفتم اخرام دیگه داشتم دوره مربیگری میرفتم باردار ...

😂از دست اینا

ببخیال بابا یه گوش در یه گوش دروازه

ایشالا دوباره برگرد باشگاه و رژیم روی همه رو کم کن👌

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
آقا ما هم توهین نکردیم چون اینا میان باشگاه قیافه میگیرن برا ماها یجور چپ چپ نگاه ما میکنن حالم بهم ...

عزیزم طرز حرف زدنت قشنگ نیست 

حالا منو تو که یه دیقه دیگه همو فراموش می‌کنیم و اینجا مجازیه 

ولی تو زندگی واقعی هیچوقت اینجوری نگو شاید الان عصبی ولی ادمای اطرافت همیشه از حرفات سواستفاده میکنن بعدا 

شاید تو خودت لیپو کردی اصلا همیشه بزار یه پلی برا برگشت بمونه 

حالا هر چی باشه اون داره کار میکنه ولی تو نشستی تو خونه حرصشو میزنی حسودی خوب نیست 

حسودی نیست

تو هم همرو مثل خودت میبینی به من چه

با عمل همه میتونن اون بدنو داشته باشن

توام داشته باش خب 😉😂

خب تو دیدی که ندارم🤣😉؟ 

خب تو دیدی که ندارم🤣😉؟ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12536924/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d9%87%d8%b1-%da%a9%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d9%84%db%8c%d9%88-%d9%85%db%8c%da%a9%d9%86%d9%87-%d8%a8%d9%84%d8%a7%da%af%d8%b1-%d9%85%db%8c%d8%b4%d9%87

اره تازه تاپیکایی که درباره لاغری و بی پولی زدی رو دیدم 😏