2777
2789
عنوان

بی انرژی بی انگیزه

258 بازدید | 16 پست

انرژی و انگیزه برای هیچ کاری ندارم ، عمر و وقتمو دارم تلف میکنم ، این هم ذاتیه از بچگی همینجوری بودم ، کسی هست مثل من باشه ، چطوری به خودتون انگیزه میدین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بچگی حالتای افسردگی داشتم چیکار کنم دست من نیست بخدا گاهی اینقدر شادم که حد نداره بعضی وقتام یهو توی خودم میرم. تو زندگی چی عذابت میده ؟ من هر وقت به نداشته هام فکر میکنم و ناراضی میشم افسردگی میگیرم تا چند روز بعد خوب میشم 

من از بچگی حالتای افسردگی داشتم چیکار کنم دست من نیست بخدا گاهی اینقدر شادم که حد نداره بعضی وقتام ی ...

اره دقیقا ، به شکست ها و اینکه موفقیت خاصی نداشتم کلا ، باعث میشه نتونم تو لحظه حال باشم ، یه جور نا امیدیه ، به نظرم فقط خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم 

اره دقیقا ، به شکست ها و اینکه موفقیت خاصی نداشتم کلا ، باعث میشه نتونم تو لحظه حال باشم ، یه جور نا ...

آره هم خودمون میتونیم هم یه نفر که واقعا خیر و صلاحمون رو بخواد روانشناس رو زیاد قبول ندارم .‌. تاپیکای قبلت رو خوندم مطمئنی دعای بد و چشم بد نداری؟ بنظرم از آدمای آگاه که از ماوراء سر در میارن یه کمک بگیر دعاخون منظورم نیست اینا بیشتر سنگینی میندازن تو زندگی