انرژی و انگیزه برای هیچ کاری ندارم ، عمر و وقتمو دارم تلف میکنم ، این هم ذاتیه از بچگی همینجوری بودم ، کسی هست مثل من باشه ، چطوری به خودتون انگیزه میدین ؟
من از بچگی حالتای افسردگی داشتم چیکار کنم دست من نیست بخدا گاهی اینقدر شادم که حد نداره بعضی وقتام یهو توی خودم میرم. تو زندگی چی عذابت میده ؟ من هر وقت به نداشته هام فکر میکنم و ناراضی میشم افسردگی میگیرم تا چند روز بعد خوب میشم
من از بچگی حالتای افسردگی داشتم چیکار کنم دست من نیست بخدا گاهی اینقدر شادم که حد نداره بعضی وقتام ی ...
اره دقیقا ، به شکست ها و اینکه موفقیت خاصی نداشتم کلا ، باعث میشه نتونم تو لحظه حال باشم ، یه جور نا امیدیه ، به نظرم فقط خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم
اره دقیقا ، به شکست ها و اینکه موفقیت خاصی نداشتم کلا ، باعث میشه نتونم تو لحظه حال باشم ، یه جور نا ...
آره هم خودمون میتونیم هم یه نفر که واقعا خیر و صلاحمون رو بخواد روانشناس رو زیاد قبول ندارم .. تاپیکای قبلت رو خوندم مطمئنی دعای بد و چشم بد نداری؟ بنظرم از آدمای آگاه که از ماوراء سر در میارن یه کمک بگیر دعاخون منظورم نیست اینا بیشتر سنگینی میندازن تو زندگی