2777
2789

مگ وام ازدواج پسر واسه خودش نیست وام ازدواج دختر واسه خودش 

خب الان نامزد من(عقدیم)میگه بگو وام و بدن خودم بگیرمش زمینی چیزی بخریم باهاش یه مقدار شم وسیله

ولی من چون تک دخترم خانوادم میگن هرگز خودمون میخایم بگیریم باهاش جهیزیه بخریم براش ما آبرو داریم چون وام ما دو برابره یه مقدارشم میخان بزارن رو پولشون ماشین بگیرن یعنی گیر کردم قشنگ 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وام ازدواج خودم به شوهرم دادم رو وام ازدواج خودش گزاشت و با پول دیگه جمع کرد خونه تو شهرستان خرید ...

ما خونه داریم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

وام هرکس واسه خودشه مگه خودت موافق باشی با خواست خودت وام تو بذاری رو وامش و زمین یا خونه بخری وسیله بخوای بخری وقتی خونه نداری اصلا بدرد نمیخوره،اگع میدونی خونه می خره یا اجاره میکنین وسایلتو بخر بازم با خودته دوستداری بده دوست نداری نده

خب هر کی بگیره از هر طرفی باید قسطشو بده دیگه اصلا بحث اینا نیست 

اگر میخوای زمین بگیری باید به اندازه‌ی پولی که میذاری دنگ به نام شما بشه.

و در کل ایده‌ی زمین بهتره. چون میشه سرمایه برای شما ولی اجاق گاز برای شما سرمایه نمیشه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
ما خونه داریم

خب ملک بخره عیبی نداره خواهر من. باز قراره خودتون استفاده کنین ملک رو. یا اگر هم جهیزیه بخرین بازم خودتون قراره استفاده کنین. همون ملک بخره خودش قسطاشو میده. تو هم جهاز کمتر ببر. طی زندگی خودش تیکه تیکه برات جهیزیه رو کامل کنه.  مثل من