2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی نوزاد 🥺😰

554 بازدید | 20 پست

سلام مامان های عزیز

فردا نوبت واکسن دو ماهگی دخترمه

از الان استرس داره منو می کشه

از تب بعد از واکسنش می ترسم

واقعا خطر تشنج هست خدای نکرده؟

اگر قطره استامینوفن اثر نکرد چی؟

دمای طبیعی بدن نوزاد چقدره؟

تب خطرناک یعنی چه درجه ای؟

پای بچه هاتون چقدر درد داشت و کی خوب شد؟

درسته که می گن بعد از واکسن دو ماهگی ، خلق و خوی نوزاد تغییر می کنه؟

ازتون خواهش می کنم اگر تجربه ای دارید لطفا بیان کنید، چطور از نوزادتون بعد از تزریق واکسن نگهداری کردید؟

بینهایت ممنونم مهربون ها 🙏🏻😔

واکسن دوماهگی زیاد تب نداره واکسن چهارماهگی تبش بیشتره واکسن شش ماهگی هم پای بچه بیشتر درد داره اونم تب نداره

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل رفتن استابده بخوره وهر۶ساعت تکرارکن اگه تب زیاده هر۴ساعت بده تا۳روزم حموم نبردمای طبیعیش ۳۷ ونیم هست نگران نباش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

قبل رفتن استابده بخوره وهر۶ساعت تکرارکن اگه تب زیاده هر۴ساعت بده تا۳روزم حموم نبردمای طبیعیش ۳۷ ونیم ...

چقدر بدم قبل از رفتن؟ خانه بهداشت ایراد نمی گیره؟

کلا خیلی فضولن این خونه بهداشتیا

هو چته بابا این همه عوارض از یه واکسن؟

نترس گلی واکسن ۲ ماهگی از همش راحتره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چقدر بدم قبل از رفتن؟ خانه بهداشت ایراد نمی گیره؟ کلا خیلی فضولن این خونه بهداشتیا

هریک کیلودوقطره ببین چن کیلوهس به ازای هریک کیلودوقطره بده پرسیدن نگوبهش دادی البته خودشون میگن به امروزم اگه میتونی یه حموم ببرچون تا۳روزنبایدبره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

هریک کیلودوقطره ببین چن کیلوهس به ازای هریک کیلودوقطره بده پرسیدن نگوبهش دادی البته خودشون میگن به ا ...

مرسی عزیزم

بیدار شه می برمش

مرسی که گفتی بهم

واکسن۴ماهگی تب شدییییدمیکنه اگه میتونی بروخونه پادریامادرشوهرت یتدم رفت بگم آب جوشیده خنک شده بده بخوره تبوزودترمیاره پایین

واکسن۴ماهگی تب شدییییدمیکنه اگه میتونی بروخونه پادریامادرشوهرت یتدم رفت بگم آب جوشیده خنک شده بده بخ ...

یا خدا به دادم برس

چرا این طفلکی ها رو این قدر اذیت می کنن

الهی بگردم

مرسی عزیزم بیدار شه می برمش مرسی که گفتی بهم

خواهش میکنم اگه شهرتون سردیابرفیه نبربذارهمون بعد۳روزببرشایدسرمابخوره اگه گرمه که هیچی ببر

خواهش میکنم اگه شهرتون سردیابرفیه نبربذارهمون بعد۳روزببرشایدسرمابخوره اگه گرمه که هیچی ببر

یزد ساکن هستم، زیاد سرد نیست اینجا

می برمش چند دقیقه دیگه