2777
2789

شما وقتی می‌رید حمام ؛ میشه بگید از اول چه کارهایی میکنید و به چه ترتیب ؟ من همیشه رو یه قاعده خاص مثلا میرفتم . مثلا ناحیه ممنوعه یه بار قبل اینکه بدنمو بشورم ؛ باید کف میزدم و یه بار هم آخرش که همه جا گی بدون کف زدم و آبکشی سطحی کردم باز باید کف میزدم و اب می‌کشیدم .حالا می‌خوام بدونم شما چه جوری حمام میکنید به ترتیب کارا و اینکه چقد تایم می‌بره حمومتون

منظورم اینه که یه بار قبل کف زدن بدن ؛ اول ممنوعه کف میزدم و آبکشی میکردم . یه دورم آخر حمام که کل بدن کف زدم و آبکشی سطحی کردم ؛ دوباره ممنوعه رو کف میزدم و آبکشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی میری زیر دوش آب  اول تمام بدنتو کیسه بکش بشور  بعد موهاتو با شامپو بشور  بعد ...

عزیزم ممنوعه رو کی میشورید ؟ با همون کفی که به بدن زدید ؟ بعد موها رو بعد اینا میشورید ؟ 

منظورم اینه که یه بار قبل کف زدن بدن ؛ اول ممنوعه کف میزدم و آبکشی میکردم . یه دورم آخر حمام که کل ب ...

تبریک میگم که خودتون رو میخواید کمک کنید روش هایی هم روان شناس ها و هم در دین وجود داره برای جلوگیری از وسواس سرچ کنید

عزیزم ممنوعه رو کی میشورید ؟ با همون کفی که به بدن زدید ؟ بعد موها رو بعد اینا میشورید ؟ 

اول بالا تنه رو لیف بزن بعدش بیا پایین پاهاتو لیف بزن آخرم ممنوعه رو بعدش آبکشی کن 

موهاتو بشور بزن بیرون 

اصلا تکرار نکن لیف زدن رو ....

اول بالا تنه رو لیف بزن بعدش بیا پایین پاهاتو لیف بزن آخرم ممنوعه رو بعدش آبکشی کن  موهاتو بشو ...

عزیزم یعنی اول بالا تنه بعد پایین تنه بعد ممنوعه و در آخر موها . بعد همه رو با هم آبکشی ؟ 

آره ولی اول بدنتو آبکشی کن بعد موهاتو شامپو بزن بشور 

عزیزم چرا موها رو آخر میشورید ؟ دلیل خاصی داره ؟ مثلا چرا اول موهاتونو نمیشورید ؟ و اینکه فقط یک بار کف میزنید ؟ 

عزیزم چرا موها رو آخر میشورید ؟ دلیل خاصی داره ؟ مثلا چرا اول موهاتونو نمیشورید ؟ و اینکه فقط یک بار ...

خب چون شست و شوی بدن زمان بیشتری می‌بره ولی موها سریع یه شامپو میزنی و تمام 

عزیزم بدن با یکبار لیف زدن تمام میکروب هاش و ...از بین می‌ره 

تکرار کردن الکی  باعث آسیب به پوست بدنت میشه و وسواست رو بدتر می‌کنه