2777
2789
عنوان

رفتم دکتر پوست برای جوش هام

467 بازدید | 13 پست

پوستم خیلی خوب شده بود یعنی قبلا افتضاح جوش داشتم ولی کنترل‌شده کردم بعد در حد یه ۵ . ۶ تا بود خواستم دیگه خیلی خوب بشه رفتم دکتر متخصص پوست . دارو داد گفت ۲ ماه دیگه بیا . الان یه ماهه که دارم مصرف میکنم بدتر شده🥲 یعنی دیگه دارم خودمو فحش میدم که چرا رفتم . یعنی اینا بیرون ریزی اولاشه یا دارو هه رو قطع کنم🥺🚶‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برون ریزی اولاشه عزیزم نگران نباش

بعدش پوستت صاف میشه 

با با خود دکترت مجدد مشورت کن

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

من رفتم اصلا بیرون زدگی نداشت با دارو

ولی ناگفته نمونا من محصولات لدوراهم داشتم گفتم اینارو دارم گفت دیگ ابرسان وضدافتاب و شوینده نمینویسم همینارو بزن

دیگ عالش شد خودشم تعجب کرد گفت عالی شده گفتم اره پاکسازبم با محصولات میکنم

لاکتوزنیک  البته باید روتین پوستی رعایت بشه

لاکتوزینک درمکس برا همه مدل ج نمیده ک

بعضیا حتما باید نورم اسکین و اینا بخورن

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★