2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان خودم بهترین بهترین بهترین مادرشوهردنیاست اما حیف ک دستش نمک نداره…

مادرشوهرخودمم خوبه کاری ب کارم نداره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

اره تو کله عمرم دو مورد دیدیم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

مادرشوهر من..خودش خیلی خوب مهربون دوست داشتنی ولی بچه هاش همه از دم دید دوسر..اژدها..اینان بارها ازش پرسیدم رازش چیه خودت اینقدر خوبی بچه هات اینطورین؟؟!

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

مامان بزرگ مرحومم. مامانمو عین دختر خودش دوست داشت. به حمایت مامانم با بابام برخورد میکرد. برای همین من فکر میکردم اینایی که میگن مادر شوهر بده دروغ میگن تا خودم مادر شوهر دار شدم. فهمیدم نه بیچاره ها دروغ نمیگن مامان بزرگ من ی استثنا بوده. خدا رحمتش کنه 

فقط اونایی که میگن بعععله. مامان خودم فرشته است. 😂😂😂

نمیگم نیست ولی عروس بگه حسابه وگرنه همه معتقدن مامان خودشون فرشته است. در مورد مادر شوهر نظر عروس مهمه.

در مورد عروس هم نظر مادر شوهر.

مثل اینه مادر بگه بچه من فرشته است. خوب همه مامانا میگن بچه‌شون فرشته است

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️