2777
2789
بعد بچه مسئولیت سنگینتر میشه  سر ی دو راهی قرار میگیری ک باید از ارزوهام بگذرم و بچه داری کنم ...

ممنونم که وقت گذاشتی.

انقدر همه میترسونن آدمو راجب این قضیه ناخداگاه دودل میشم.

یکم آروم شدم با حرفات پس ادم میتونه خودشو وفق بده در نهایت.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ممنونم که وقت گذاشتی. انقدر همه میترسونن آدمو راجب این قضیه ناخداگاه دودل میشم. یکم آروم شدم با حر ...

ترسیدن طبیعیه 

چون آدم بیخیال و بزن ب در نادانی نیستیم

که بگیم بزاار بچه بیااد دیگهه حالا یکاریش میکنیم...

میترسیم سوال میکنیم و بالاخره ب جواب میرسیم ک میتونیم از پسش بربیایم؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما گفتین هییچ کاری نکنم جز خونه داری! برید دوباره پیامتون رو بخونید خییییلی کارهای مفید میشه ک ...

عزیزم من باشگاه و تفریح و اینجور چیزارو کار نمیدونم.

کار برای من چیزیه که واسه سرگرمی انجامش نمیدم.

تعریف ادما از کار فرق میکنه‌.

شاید شما مثلا نقاشی کشیدن رو کار بدونی اما واسه من سرگرمیه.

یا خوندن زبان جدید میتونه از نظر شما کار باشه واسه من سرگرمیه.

کار برای من تعریفش متفاوته.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چند تا داری؟ بچه اول اومد خیلی زندگیت عوض شد؟ حقیقتش راجب بچه یکم ترس دارم ولی خیلیم دوس دارم.

من یدونه دارم ، بستگی داره چجوری به قضیه نگاه کنی 

بعضیا بچه رو مزاحم میبینن برا تفریح و گردششون ولی من عاشقشم اصلا نمیدونم قبل از پسرم چجوری زندگی میکردم 

🤍🌱
ترسیدن طبیعیه  چون آدم بیخیال و بزن ب در نادانی نیستیم که بگیم بزاار بچه بیااد دیگهه حالا یکا ...

کاملا درست میگی👍👍

ممنونتم❤❤

من یدونه دارم ، بستگی داره چجوری به قضیه نگاه کنی  بعضیا بچه رو مزاحم میبینن برا تفریح و گردشش ...

خدا حفظش کنه برات😍❤

[QUOTE=326821741]کارمندم عزیزم  یه کوچولو شرایطش سخته و حقوقش کم  خواهرم خونه داره و واقعا میبینم که برای ...[/QUOTE

ببخشید معلمین ؟

از شغل معلمی راضی نیستین ؟

من فک می کردم معلمی که نسبا ساده تر از شغلای دیگه مثل پرستاری و کادر درمان که همش شیفتن و شبو و صبح ندارن