2777
2789

من فعلا چن ساله خونه دارم ولی قبلش که شاغل بودم حال جسمی و‌روحی خیلی بهتری داشتم ،بنظر من شاغل بودن خوبه شغلتو دوس داشته باشی و از حقوقش راضی باشی حس خیلی خوبیه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی کارها میشه کرد با خونه داری صفر و صد که نیست یا خونه یا کار بیرون    

منظور من رو متوجه نشید

منظور من باشگاه و کلاس رفتن و تفریح نیست اینارو که همه در کنار کاربیرون و خونه انجام میدن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق اینم که تو اجتماع باشم تو حامعه باشن حرف بزنم نظر بدم نظر بگیرم ساد بگیرم و کلی تجربه کسب کنم

با اینکه بیرون کار کردن سخته اما خیلی دوست دارم من

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

نه اصلا همچین فکری نمیکنم

از شاغل بودنم راضیم

پیشرفت و استقلالمو دوست دارم

ب خانه دارا احترام میذارم ب تصمیمشون

ولی دوست ندارم خونه دار باشم فقط

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حتی از تصور اینکه یک روز صرفا خانه دار باشم وحشت دارم و اگر عمری باقی باشه بعد از بازنشستگی هم کارم رو ادامه خواهم داد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

قبلا شاغل بودم الان با دوبچه مسیولیت ببر و بیارشون به مدرسه کلاس های مختلف خرید های خونه اعم از سوپر مارکتی تا تره باری حتی کارهای مربوط به ماشین همه گردن خودم هست 

بهش فکر میکنن فرصت سرکار رفتن نممونه بر رام   

نه اصلا همچین فکری نمیکنم از شاغل بودنم راضیم پیشرفت و استقلالمو دوست دارم ب خانه دارا احترام میذ ...

سلام عزیزم چطوری؟

رفتم تو پروفایلت ببینم نی نی داری دیدم داری.

از اونجا که حس میکنم افکارمون شبیه همه با توجه به کامنتایی که ازت میخونم.

میخداستم بپرسم بعد بچه زندگی چجوری شد؟

امسال میخوام جدی به اقدام فکرکنم

خیلی ترسوندنم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزم چطوری؟ رفتم تو پروفایلت ببینم نی نی داری دیدم داری. از اونجا که حس میکنم افکارمون شبیه ...

بعد بچه مسئولیت سنگینتر میشه 

سر ی دو راهی قرار میگیری

ک باید از ارزوهام بگذرم و بچه داری کنم

یا نه ی راهی پیدا کنم براش 

شخصا هر دوشو انتخاب کردم چون اگه کارمو بزارم کنار دیگه مادر شادی نیستم 

میشم یه زنی ‌ک مدام ب پشت سرم نگاه میکنم

الان با وجود اینکه از ۳ ب بعد میرسم خونه و باید با بچم بازی کنم ک بیرون ببرمش و وقت بگذرونم بازم احساس خستگی نمیکنم اکثرا

در واقع زندگی آدم ی تغییر بزرگ میکنه و بدون اینکه متوجه بشی میبینی هماهنگ شدی باهاش

درجا نمیزنی برای اینکه ب کارات برسی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منظور من رو متوجه نشید منظور من باشگاه و کلاس رفتن و تفریح نیست اینارو که همه در کنار کاربیرون و خو ...

شما گفتین هییچ کاری نکنم جز خونه داری!

برید دوباره پیامتون رو بخونید

خییییلی کارهای مفید میشه کرد کنار خونه داری که راکد نبود، نیاز نیست کاری که وظیفه مون نیست انجام بدیم و خودمون رو خسته کنیم و هر روز مجبور به انجامش باشیم