2777
2789

یکی از آشناهامون برای هر کاری میگه تو برام انجام بده هر کی ثبت نام استخدامی انجام داده خودش می‌دونه چه پروسه حوصله بریه باید کل دفترچه رو بخونی اولیت بندی کنی کجاها رو انتخاب کنی کدها رو پیدا کنی مدرک ها رو جمع کنی تاریخ همه چیزو بنویسی 

اونوخت من با سرما خوردگی و حال بد چند روزه یکی گیر داده تو برام ثبت نام کن خب خودت ثبت نام کن اصلا بده کافینت اه چند ساله ثبت نام ارشد و چند بار ثبت نام استخدامی و میندازه گردن من هر چقدر جواب نمیدم سرد جواب میدم که ول کنه بازم ول کن نیست بخدا خودشو می‌دونه مریضم باز ولم نمیکنه اه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار بگو. نه.  تمام به منم میگن.   میگم چون حساس.  ممکنه اشتباه کنم. آینده تون خراب ...

صدبار بهش گفتم میگه اشکال ندارع 

باید مستقیم بگم انجام نمیدم که متاسفانه به زبونم نمیچرخه

خاک تو سرم از بس بلد نیستم نه بگم وضعم اینه  اونم از بس این کارارو نکرده خیال می‌کنه ک ...

چندباربهانه بیاربعدش شایدمتوجه شدکه مایل نیستی دیگ کارشوانجام بدی

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

بخدا دیروز گفتم ندارم اگه وقت کردم خبرت میکنم خبرش نکردم که بدونه انجام نمی‌ده امروز صبح زود زنگ زدع

اصلانگوخبرت میکنم بگومن نمیتونم نونت ک دست اون نیس باهاش رودرواسی داری ب این مردم هرچیم خوبی کنی  بازپشت سرت بدمیگن

Dunyada olumden baskasi yalan
محکم بگودست ازسرم برداربروپول بده ثبت نامت کنن. نوکربابانتم غلام سیاه

خدا شاهده حس نوکر بودن بهم دست میده خودش پا میزارع رپ پا من باید مثل اسکولا اونهمخ دفترچه رو بخونم شهر به شهر بدونم چی به چیه کجا تعداد بیشتر میخواد شرایط چیه بعد بشینم ثبت نامش کنم😭😭😭

چندباربهانه بیاربعدش شایدمتوجه شدکه مایل نیستی دیگ کارشوانجام بدی

با بهانه متوجه نمیشه بهانه زیاد آوردم باید مستقیم بگم که متاسفانه زبونم نمیچرخع بع نه گفتن