2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها عادت دارن خر حمالیشون بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 27 پست
اصلانگوخبرت میکنم بگومن نمیتونم نونت ک دست اون نیس باهاش رودرواسی داری ب این مردم هرچیم خوبی کنی&nbs ...

آخه می‌دونی چیه من خرم اگه خر نبودم ۶ ساله تمام کاراشو نمینداخت گردن من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بهانه متوجه نمیشه بهانه زیاد آوردم باید مستقیم بگم که متاسفانه زبونم نمیچرخع بع نه گفتن

همین دیگه مشکل از خودته 

تو یه بار به این نه بگو تا قیامت باهات قهر میکنه... بعد میفهمی ک چخوب زودتر بهش گفتم نه

خدا شاهده حس نوکر بودن بهم دست میده خودش پا میزارع رپ پا من باید مثل اسکولا اونهمخ دفترچه رو بخونم ش ...

گل من خودتوناراحت نکن میخای ازدستش خلاص شی بایدباهاش رک باشی. 

اگه نمیتونی حضوری ردش کنی بهش پیام بده بکوخواهشادیگه مزاحم من نشوبذاربره ب درک

Dunyada olumden baskasi yalan
گل من خودتوناراحت نکن میخای ازدستش خلاص شی بایدباهاش رک باشی.  اگه نمیتونی حضوری ردش کنی بهش پ ...

صبح دست به سرش کردم اگه بازم متوجه نشد و اصرار کرد دیگه همین کارو میکنم دکمه خاموششو میزنم 

۶ ساله!!!؟؟؟

بله ۶ ساله از ثبت نام کنکور ارشد بگیر تا نوشتن کارهایی که برای ارشد باید انجام میداد تا چندین بار ثبت نام کردن برای آزمون استخدامی همه کارهاش رو من انجام دادم الآنم خودش می‌دونه مریضم سرما خوردم صدام بالا نمیاد ولی به روی خودش نمیاره هی اصرار پشت اصرار حتی جزوه و کتاب های استخدامیشو من تهیه میکنم چه کتاب چه اونایی که تو گوشی براش می‌فرستم حتی میگه تو گروه های استخدامی من حوصله ندارم بچرخم تو نگا کن ببین چی میگن و چی میخوان و حتی دفترچه استخدامی رو یه نگاه نمیندازع من باید نگاه کنم ببینم چی به چیه

به بعضیها یاد دادن سوار شدن رو

و بعضیها سواری دادن رو

فرهنگ چند هزار ساله هست

تا خودت دو لایی و صاف نیایستی قطعا پیام میدی که بپرین بالا

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر