parvanesorati مدیر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 138 عنوان یه دعا نویس چرت و پرت گفته در مورد زندگیم.....نظرتونو بگید | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 43 پست شوهرم خیانت کرده ۲ساله همش میگه طلاق میخوام بدم به همه گفته زنم بهم محبت نمیکرد ولی بخدا دروغ گفته جز خوبی و محبت و قناعت کاری نکردممادرش رفته دعا نویس،اون گفته زنه محبت نمیکرده و دعا دادهآنقدر اعصابم خورد شده شبا خوابم نمیبره.....داغونم..... 1402/11/13 | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvanesorati مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 138 من شنیدم دعانویسهای واقعی ، شوهری که یکی دو ساله خونه را ترک کرده و جواب سلام زنش را نمیده برگردوندن ... دعا نویس خوب پیدا نمیشه دیگه ....
مادروپسران عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 9005 من شنیدم دعانویسهای واقعی ، شوهری که یکی دو ساله خونه را ترک کرده و جواب سلام زنش را نمیده برگردوندن ... اره بابا من دیدم خیلی ها با دعا چه کارا میکنن.شوهره مثل موم تو دستشون.
parvanesorati مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 138 اره بابا من دیدم خیلی ها با دعا چه کارا میکنن.شوهره مثل موم تو دستشون. چه خوب .....ما که ازین شانص ها نداریم
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 یه دختر یه پسر هردو دبستانی هستن نه بچه ها رو نگه نمیداره چون میخواد بره به عشقش برسه میگه تو برو اق ... ببخشید ایشون غلط بیجا کردهالان کی خرجت را میده ؟ اون حیوان بچه هاش براش مهم نیستند که گشنه ن یا سیر غمگینن یا شاد ببخشید حیوان هم عاطفه داره مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
مادروپسران عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 9005 ببین دراین شرایط باید بری دنبال مهریه و نفقه و حق و حقوقت.چاره دیگه نداری
parvanesorati مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 138 ببخشید ایشون غلط بیجا کرده الان کی خرجت را میده ؟ اون حیوان بچه هاش براش مهم نیستند که گشنه ن یا سی ... یه مقدار کمی پس انداز داشتم ...یه خورده هم پدرش ...اما اینطوری نمیشه باید شکایت کنم
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 یه مقدار کمی پس انداز داشتم ...یه خورده هم پدرش ...اما اینطوری نمیشه باید شکایت کنم شغل شوهرت چیه ؟ درامدش چقدرهبچه هاش را نمیاد ببینه ؟خونه از خودتونه ؟ مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
parvanesorati مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 138 شغل شوهرت چیه ؟ درامدش چقدره بچه هاش را نمیاد ببینه ؟ خونه از خودتونه ؟ شغل آزاد درآمد کم خونه مال پدرش هست
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 شغل آزاد درآمد کم خونه مال پدرش هست خونه را ترک نکن تامین مسکن خیلی خیلی سختهاگه برات امکان داره شاغل بشواونم وظیفشه مسکن بچه هاشو تامین کنه میتونه مهریه ت را بده و طلاقاما نمیتونه بگه بچه ها و مسکنشون با تو ایشون هم پررو هستند و هم بی وجدان مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
parvanesorati مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 138 خونه را ترک نکن تامین مسکن خیلی خیلی سخته اگه برات امکان داره شاغل بشو اونم وظیفشه مسکن بچه ... خیلی پررو هست اوایل دوست داشتم کارکنم اما مخالف بود
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 خیلی پررو هست اوایل دوست داشتم کارکنم اما مخالف بود شاغل شو و درامد پیدا کن خونه را ترک نکناگه خودش برای بچه ها خوب پدری می کرد می تونستی مهریه را بگیری و تنها بری اما حالا نمیشه مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
parvanesorati مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 138 شاغل شو و درامد پیدا کن خونه را ترک نکن اگه خودش برای بچه ها خوب پدری می کرد می تونستی مهریه ... درسته ببینم خدا چی میخواد .....
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 درسته ببینم خدا چی میخواد ..... ان شاءالله که مشکلتون حل بشهامین مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی