2777
2789
عنوان

یه دعا نویس چرت و پرت گفته در مورد زندگیم.....نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 43 پست
اگه دعوا راه نندازی و همش سرزنشش نکنی و بهش محبت کنی ، بازم میگه طلاق میخام و بازم دنبال خیانته ؟ یا ...

همه راه ها رو انجام دادم با اینکه مقصر خودش بود ولی حرفش فقط طلاقه و خونه رو ترک کرده و خرجی نمیده میگه میخوام تنها باشم 

چون رفته دعا گرفته دلسوز بوده؟؟؟؟ من دیگه حرفی ندارم واقعا....

چون اندازه ی تفکرات خودش تلاش میکنه بین عروس و پسرش محبت ایجاد کنه و جلوی پاشیدن زندگیشون را در حد درک خودش بگیره

اینو نمی بینید واقعا ؟

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خودشو مثلا دلسوز نشون میده منو بی محبت

اصا همین که رفته دعا گرفته بخون تا تهشو

کسی مه برای حل مشکلاتش کاری نمیکنه فکری نمیکنه میره سمت دعا گرفتن

عواقبشم هرچی هست و قبول نمیکنه و باز میخواد بره دعا بگیره و ....

اینجور ادما اصا نمیشه اعتماد کرد بهشون چون هیچ وقت خودشونو مسئول نمیبینن و بقیه و مقصر میدونن

*از نظر من

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
همه راه ها رو انجام دادم با اینکه مقصر خودش بود ولی حرفش فقط طلاقه و خونه رو ترک کرده و خرجی نمیده م ...

قند خورد مهریه ت را میده 

مرتیکه عوضی

اشکم دراومد برات

چون اندازه ی تفکرات خودش تلاش میکنه بین عروس و پسرش محبت ایجاد کنه و جلوی پاشیدن زندگیشون را در حد د ...

فکر کنم شما متن استاتر و دقیق نخوندی

نوشته ک دو ساله داره شوهرش خیانت میکنه

مادرش نمیاد بگه ک پسر گلم داره خیانت میکنه ک 

رفته دعا نویس گفته زنش محبت نمیکنهه

که بهونه بیاره بندازه گردن استاتر

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
نمیدونم والا به من همش میگه درحد پیامک بازی و بیرون رفتن بوده .....

خب بزرگش نمی کردی تا قهر نکنه و بره

مرتیکه ی لعنتی

غلط کرد طلاق بده بچه را بده تو و خودش خوش باشه ؟ قند خورده

بخدا روانی شدم از دستش بخاطر بچه هام نخواستم طلاق بگیرم اما اون اصلا راضی به برگشت نیست

بچه ها چند ساله ن 

دخترن یا پسر 

مهریه ت را میده

حاضره بچه ها را برداره 

طفلک بچه ها 

طفلک بچه ها 

من شنیدم دعانویسهای واقعی ، شوهری که یکی دو ساله خونه را ترک کرده و جواب سلام زنش را نمیده برگردوندن

هرچند بعضیا اعتقادی ندارن

من کسی رو دیدم دقیقا جریان تو براش پیش اومد‌.زنه خیلی تلاش کرد که بمونه.حتی به دعا هم پناه برد.جالبه ازونطرف دختره دوست شوهرش هم دعا میکرد که زندگی اینا بپاشه.شوهرش گفت بعد مدرسه بچه برو خونه پدرت طلاقت بدم.اصلا وضعی بود.تااینکه زنه متوجه شد شوهره فقط بایه دختر نبوده بلکه باافراد زیادی بوده و اون دختره از بقیه سریش تر بوده و به گردن مرده افتاده بود یه جورایی.الان زنه میگه بعد مدرسه بچه م طلاق میگیرم مهریه و همه چی هم ازش میگیرم بچه رو هم میبرم.این مرد هم بمونه با زنها و دخترهای هرزه.

بچه ها چند ساله ن  دخترن یا پسر  مهریه ت را میده حاضره بچه ها را برداره  طفلک بچه ...

یه دختر یه پسر هردو دبستانی هستن نه بچه ها رو نگه نمیداره چون میخواد بره به عشقش برسه میگه تو برو اقدام کن ....منم گفتم خودت مقصری خودت برو اقدام کن