2777
2789
عنوان

ارزش دادن به مهمون اینطوره؟؟

271 بازدید | 17 پست

مثلا دو نفر رو دعوت کنی بعد یدفعه ای بگی فلانی و فلانی و فلانی ... دعوت کردم اونام بیان دور هم باشیم.

درسته؟

منظورم اینه بخاطر یه شخص خاص مهمون گرفتی ولی بقیه رو هم یهویی دعوت کنی عزت مهمون اولیه زیر سوال نمیره؟ مهمونی رو بخاطر اون گرفتی اخه عزتش میره واسه بقیه و دیگه به چشم نمیاد بخاطر کی مهمونی دادی

نمیدونم منظورم درس رسوندم یا نه

پر از خیال🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من خوشحال میشم مگر اینکه دشمن منو دعوت کرده باشه ک بخواد حالمو بگیره

یعنی میگم بخاطر تو مهمونی داده و یه ایل رو دعوت کرده همراهت.و دیگه معلوم نمیشه این مهمونی واسه توعه. انگار یه دورهمی خونوادگی شده

پر از خیال🙂‍↔️
نه چه ربطی داره یعنی چی مهمونی واسه اونه؟ خونه ی خودته با هرکی حال کنی حق داری دعوتش کنی

مثلا شما بعد ۳ ماه رفتی شهرستان بقیه اونجا همیشه همو میبینن. حالا که تو رفتی دعوتت کرده ولی باز کلی ادم دیگه دعوت کرده

پر از خیال🙂‍↔️
مثلا شما بعد ۳ ماه رفتی شهرستان بقیه اونجا همیشه همو میبینن. حالا که تو رفتی دعوتت کرده ولی باز کلی ...

برا ما همیشه اینجوریه و واقعا برامون شیرین و لذت بخشه و کلی هم از میزبان تشکر میکنیم 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
یعنی میگم بخاطر تو مهمونی داده و یه ایل رو دعوت کرده همراهت.و دیگه معلوم نمیشه این مهمونی واسه توعه. ...

چه تفکر سطحی هست مگه باید معلوم شده که بخاطر شما مهمونی گرفته شده؟ بی خیال بابا دو روز دیگه زیر یه خروار خاکیم همه مون چه اهمیتی داره آخه

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره