2777
2789
بخاطر یه سری مسائل آخه خودش هم هنوز سربازی نرفته گفتم اونم بره سربازی منم اوکی شم تا اون موقع بعدا

اگه پیتونی اون بیاد خواستگاری بین خانواده خودش و خودت یه نشون برات بزاره نامزد بشیم بعد بره سربازی و برگرده ازدواج کنین ایشالله اگه قسمت بود

این پیشنهاد منه

اگه پیتونی اون بیاد خواستگاری بین خانواده خودش و خودت یه نشون برات بزاره نامزد بشیم بعد بره سربازی و ...

خانواده من. راضی نمیشن با این شرایط اون ، مطمئنم

از خانواده اون هم مامانش قضیه ما رو میدونه

حتما باید تا دوسال دیگه صبر کنیم

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با اینطور آدما زیاد بودم حالا رفیقم بودن یا هر چی نگاه به طرف کنم تا آخرش میگم😂

بیا اومد عکسش بگو چجوریه !؟

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

میخای نزار شاید راضی نباشه طرف

گذاشتم دیگه صفحه ۴ رود بگو میخوام پاک کنم

بله اکثرا هدف سواستفاده جنسیه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بله اکثرا هدف سواستفاده جنسیه

چه بد 🥲

خانواده من. راضی نمیشن با این شرایط اون ، مطمئنم از خانواده اون هم مامانش قضیه ما رو میدونه حتما بای ...

نمیدونممن دیگه عقلم قد نمیده

اما اونخواستگاری باشه و خانواده ات آشنا باشن میتونی راضیشون کنی

هر جور خیره ایشالله همونطور اتفاق بیوفته برات

اما یهو نشه بعده دوسال پس بزنه و بزنه زیره همه جی از من گفتن بود

بهش نمیخوره اینطور آدمی باشه

چجور آدمی ؟

فک نکنم چون قبول کرده و قصدش ازدواجهآفرین بهت که خط قرمزات و مشخص کردی

کم کم ادم گول میزنند تا راه بیاد

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیدونممن دیگه عقلم قد نمیدهاما اونخواستگاری باشه و خانواده ات آشنا باشن میتونی راضیشون کنی هر جور خ ...

میدونی بیشتر اون میترسه من ولش کنم من ذاتا تا دوسال دیگه بخاطر شرایطی که هست احتمالا نمیتونم ازدواج کنم بعدش هم اگه بیخیال شد خب منم میرم با یکی از خواستگار هام ازدواج میکنم