2777
2789
عنوان

قرص فلووکسامین کی مصرف کرده؟

192 بازدید | 8 پست

عوارضش چیا بود براتون؟ اثر داشت؟

اوایل حالتون بد میشد؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
من یه مدت طولانی مصرف کردم عالی بود فقط یبوست میاورد

یبوست رفع نشد بعد یه مدت؟چند سال مصرف کردی یعنی؟

من میخام درس بخونم استرس میگیرم خوبه بنظرت؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبوست رفع نشد بعد یه مدت؟چند سال مصرف کردی یعنی؟ من میخام درس بخونم استرس میگیرم خوبه بنظرت؟

من حدود ده سال ، روزی یدونه ۵۰، دقیقا منم بخاطر درسها بود. یبوستم همیشه باهام بود باهاش میساختم ملین همش میخوردم زیتون و انجیر و کیوی و...

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
من برا اصطرابم دوساله میخورم یه داروی دبگه......

فلوکستین میخوری؟عوارضش چیا بود برات

من حدود ده سال ، روزی یدونه ۵۰، دقیقا منم بخاطر درسها بود. یبوستم همیشه باهام بود باهاش میساختم ملین ...

من میخام یه ۵ماهیی بخورم استرس کنکورم تموم بشه ول میکنم پس یبوسته خیلی شدید نبود

من میخام یه ۵ماهیی بخورم استرس کنکورم تموم بشه ول میکنم پس یبوسته خیلی شدید نبود

سرخود قطع نباید کنی ، قطعش مراحل داره دورش کم میشه دکتر برو حتما

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
سرخود قطع نباید کنی ، قطعش مراحل داره دورش کم میشه دکتر برو حتما

اره دکتر معده بهم داد روانپزشک نرفتم