2777
2789

برم آموزش کاشت ناخن یا کاشت مژه؟

چرا؟

سوالای پوستی و در مورد ماسک صورت و این چیزا اگر سوال دارید بپرسید پاسخگوام💆🏻‍♀️

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مژه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
شنیدم زحمت مژه کمتر و پولش به اندازه کاشت هست  ولی کاشت پر زحمته

ممنون مهربون

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

ی ماسک واسه چین و چروک .برو ناخن بنظرم

چین و چروک عموما از خشکی پوست ناشی میشه

حتما مرتب کرم آبرسان بزن

یه ماسک یادت میدم که جایی گیرت نمیاد

هم خیلی راحته

هم خیییلی موثر

هم سبکه اصن اذیت نمیشی

(من توی این راه موهام سفید شده😅)

کتیرای گل بخر

با عرق کاستی یا عرق خیار یا گلاب

بذار تا ژل بشه

به غلظت مورد نظرت که رسید بریز توی قوطی در بسته بذار تو بخچال تا چندماه میمونه.

هرچی غلیظتر باشه بیشتر روی پوستت حس خشکی میده

هرچی رقیقتر باشه راحت‌تری.

بذار روی صورتت بمونه بعد که خشک شد اگر اذیت نبودی روش آبرسان بزن اگر اذیت بودی هم بشورش بعد آبرسان بزن.

خواصش: پرکننده صورت  روشن کننده صورت  آبرسان عمیق.

اگه سوالی داشتی بپرس.

کتیرای گل چیه؟همون ژودیه

نه عزیزم

کتیرا یه صمغ هست که وقتی بره توی آب تا ده پونزده برابر خودش آب جذب میکنه

دو مدل هست شما سفیدش رو بگیر

همه عطاریا دارن

چیز خیلی راحت و در دسترسی هست.

گوگل بزن عکسش میاد بالا

ماست و حنا هم عالیه.

آب خیار و نشاسته و عسل هم عالیه.

هفته‌ای دوبار بزن تا تاثیرشو ببینی.

آبرسان هم برو یه مارک عالی بزن. اکثر تو‌ بازاریا فقط پوستو چرب میکنن و سیاه.