2777
2789
عنوان

به نظرتون من حق دارم یا نه؟

82 بازدید | 9 پست

شوهرم یه اخلاقی داره چشمش به کسی بیفته مث بچه ها میشه مثلا با من یه شوخی میکنه که بقیه بخندن ،اصن نمیتونم چطور توضیح بدم که متوجه بشین یه جوریایی منو کوچیک میکنه که بقیه بخندن منم ناراحت میشم...باهاش امشب بحث کردم میگه تو بی جنبه ای !

بگو اره بی جنبه ام حالا تو هم بیش از حد باهام شوخی نکن 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ادم باید به مادر بچه هاش احترام بزاره نکنه اونو سوژه خنده کنی ناراحت میشه،هر کارم میکنم این اخلاقش از سرش نمیفته ،مث همین بچه ها که چشمشون به مهمون میفته شلوغ بازی پر میارن بپر بپر میکنن که جلب توجه کنن

حق کاملا با توئه.  عموی من اینطوری بود یکبارم زنعموم تو جمع گفت خانوادت میگن منو تحقیر کنی که بخندن.  این چطور شدخی کردنیه.  دیگه عموم که شوخی نمیکرد باهاش ولی هربارم چیزی میگفت کسی نمیخندید.  

بنظرم عموم بیشعور بود و زنعموم کاملا حرفه ای عمل کرد و ناک اوتش کرد😅

معرکست بیشتر جلو جم خونواده خودم میگه اونام باهاش همراهی میکنن بی معرفتا😔مثلا من دختر خواهرمو ناهار دعوت میکنم اینم عوض تشکرش ،،اصن یه مشت بیشعور جم شدن دور هم